Show

Komentari 17

Sezona kupanja i vrućih fotki je otvorena: Domaće dame spremno poziraju u bikinijima

Sezona kupanja i vrućih fotki je otvorena: Domaće dame spremno poziraju u bikinijima

Poznate Hrvatice svoje su pratitelje na društvenim mrežama počastile vrućim kadrovima čim je sunce malo zagrijalo more. Nives, Tončica, Sandra, Žanamari i Lidija su zapalile društvene mreže

Svake godine poznate dame počaste pratitelje na društvenim mrežama golišavim izdanjima u kupaćim kostimima, a po dolasku toplog vremena, ni ova sezona nije iznimka. Prve su u more ove godine uskočile Nives Celzijus (40), Sandra Bagarić (48), Tončica Čeljuska (53), Žanamari Perčić (40) i Lidija Bačić (36).

POGLEDAJTE VIDEO:

Nives se fotkala pored bazena u Tisnom na Murteru, a njezin crni izazovni kupaći ostavio je obožavatelje bez daha.

- Tisno! - napisala je Nives, a ispod fotke stajao je komentar 'bome je tisno' - našalio se jedan obožavatelj.


Uz zamamne fotke objavila je i video u kojem ulazi u more, a njezina je bujna stražnjica bila u prvom planu.

Novinarka i voditeljica Tončica otvorila je sezonu kupanja u rodnoj Baškoj Vodi, čime s pohvalila na društvenim mrežama. 

Pozirala je u kupaćem kostimu koji je naglasio njezinu figuru, a fotografija na kojoj leži u plićaku oduševila je njezine pratitelje. 

Sandra Bagarić za prvo je kupanje ove godine odabrala crveni kupaći kostim, a hrabri ulazak u more objavila je na svom Facebooku.

- To se zove hrabrost - podržali su ju pratitelji.

Iako se Žanamari nije fotkala u moru, objavila je video sunčanja i istaknula guzu, a pratitelji u komentarima su imali samo riječi hvale.

- Deset sam puta već pogledao video - napisao joj je obožavatelj.

Lidija Bačić objavila je fotku na napuhancu u bazenu, a na fotografiji je zasjao njezin piercing za pupku i zavidna figura.

 

 

Najčitaniji članci