Obavijesti

Show

Komentari 57

Sheen: 'Bez posla sam, uništili su me, nemam za alimentaciju'

Sheen: 'Bez posla sam, uništili su me, nemam za alimentaciju'
8

Završio sam na hollywoodskoj 'crnoj listi' glumaca na lošem glasu i više mi nitko ne želi ni ponuditi posao, nalazim se u strašnoj financijskoj krizi, pojadao se Charlie iz serije 'Dva i pol muškarca'

VIDEO

Charlie Sheen (52) ima četvero djece s tri različite žene kojima mora plaćati alimentaciju. Glumac iz humoristične serije 'Dva i pol muškarca' požalio se kako nema novaca kojim bi to sve platio te da se nalazi u strašnoj financijskoj krizi.

 

I hate when the pool is at street level ...

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on

- Ne mogu pronaći posao jer sam završio na hollywoodskoj 'crnoj listi' glumaca koji su na lošem glasu i više mi nitko ne želi ni ponuditi posao, a kamoli da pronađem posao za stalno - rekao je Charlie. Sheen je 2015. javnosti priznao da je HIV pozitivan. Magazin People uspio je doći do sudskih dokumenata u kojima se nalazi njegov zahtjev za modifikaciju plaćanja alimentacije.

 

well of course; THAT'S where i hid my spare kidney...

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on

Glumac tvrdi da su njegovi prihodi trenutno uvelike smanjeni te kako mu je neto vrijednost manja od 10 milijuna dolara, a 'Celebrity Net Worth' navodni da Charlie u 2018. godini 'teži' 10 milijuna dolara. Godine 2010. na svakoj epizodi serije 'Dva i pol muškarca' zaradio je 1,8 milijuna dolara.

Glumom se počeo baviti od mladih dana s obzirom na to da je odrastao u glumačkoj obitelji, a neki od njegovih najpoznatijih filmova su 'Vod smrti', 'Kakvi frajeri!', 'Gušter' i 'Crvena zora'.

Najstariju kćer Cassandru Jade Estevez (33) dobio je sa srednjoškolkom ljubavi Paulom Speert (52). Godine 2002. Sheen je oženio Denise Richards (47) te dobio kćeri Sam (14) i Lolu (13). Nakon rastave od Denise ponovno se oženio 2008. za glumicu Brooke Mueller (40) s kojom je dobio sinove Maxa (9) i Boba (9). 

VIDI OVO: Melania Trump okopavala vrt i postala viralni vic.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu