Obavijesti

Show

Komentari 1

Sheen je bio najplaćeniji pa sve spiskao na poroke i alimentacije

Sheen je bio najplaćeniji pa sve spiskao na poroke i alimentacije
1

Godišnje plaća više od tri milijuna dolara alimentacije, a glavni izvor prihoda bila mu je serija 'Dva i pol muškarca', koja se snimala od 2003. do 2015. Međutim, 2011. Charlie je dobio otkaz zbog incidenata na setu.

VIDEO

Charlie Sheen nekad je bio najplaćeniji glumac, zarađivao je 11 milijuna kuna po jednoj epizodi popularnog sitcoma 'Dva i pol muškarca', no posljednjih godina njegovo pojavljivanje u javnosti i slava bitno su se smanjili. Nestašna glumačka zvijezda napunila je 55 godina, a iza sebe ima mnoštvo skandala.

Naslovnice medija češće je jedno vrijeme punio incidentima nego li značajnim glumačkim ostvarenjima, ali novca je u blagajni sve manje te je Sheen nedavno umalo i bankrotirao, dok je nekada bio 'težak' oko 150 milijuna dolara. 

Sheen slavi godinu dana kako nije popio ni kapljicu alkohola
Sheen slavi godinu dana kako nije popio ni kapljicu alkohola

Alkohol, droga i razvratan život ostavili su posljedice, a Sheen je 2015. priznao da je HIV pozitivan. Imao je i nekoliko faza 'čišćenja', najčešće kad bi dotaknuo samo dno, ali one u Charliejevom životu u pravilu nisu dugo trajale. 

Holivudski glumac tvrdi da je spavao s više od 5.000 žena, a jedna od njih ga je i tužila jer joj je prešutio da je zaražen. HIV-om ga je zarazila transseksualna prostitutka s kojom je Sheen imao spolni odnos.

Glumac ima troje djece. Bio je zaručen s Kelly Preston (54) za koju se šuškalo da ju je upucao u ruku, a ljubio je i najpoznatiju svodnicu Heidi Fleiss (54). Zbog njega je Heidi završila u zatvoru, ali ga je neizmjerno voljela. Bio je u braku s Donnom PeeleDenise Richards (49) i Brooke Mueller (43).

61st Primetime Emmy Awards - Arrivals - Los Angeles

Godišnje plaća više od tri milijuna dolara alimentacije, a glavni izvor prihoda bila mu je serija 'Dva i pol muškarca', koja se snimala od 2003. do 2015. Međutim, 2011. Charlie je dobio otkaz i njegovo mjesto zamijenio je Ashton Kutcher (42). Puno toga je utjecalo na njegov prestanak snimanja sitcoma. Vrijeđao je producenta serije Chucka Lorreja (67) te je tvrdio da je premalo plaćen za svoj posao. Tražio je 20 milijuna kuna po epizodi, što mu se nije ostvarilo pa je na setu često divljao. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...