Obavijesti

Show

Komentari 44

Sheen je trošio 1,6 milijuna dolara godišnje na prostitutke

Sheen je trošio 1,6 milijuna dolara godišnje na prostitutke
5

Charlie je prostitutkama plaćao između 5000 i 10.000 dolara više za seks bez kondoma, a neke su pak željele zatrudnjeti s njim. Amanda mu je htjela biti bliska

VIDEO

Svodnica koja je Charlieju Sheenu (50) godinama podvodila prostitutke progovorila je o nekim njegovim navikama za Page Six . Anna Gristina ispričala je kako je glumcu i njegovoj bivšoj supruzi Brooke Muller podvodila djevojke dvije godine sve do nekoliko mjeseci prije nego li je glumcu dijagnosticiran HIV.

Kaže da je plaćao više za seks bez kondoma, a najdraži su mu bili transvestiti. Američki mediji procijenili su da je godišnje trošio 1,6 milijuna dolara na prostitutke.

- Neke od prostitutki nisu se koristile zaštitom jer im je platio i 5000 do 10.000 dolara više, neke od njih željele su ostati trudne - ispričala je Gristina. Sheen nije jedini koji se zabavljao s prostitutkama, to je voljela i njegova tadašnja supruga Brooke.

- Ponekad bi Charlie kockao preko interneta i pušio jednu cigaretu za drugom, a njegova žena se zabavljala s curama - dodala je.

Glumac bi ponekad djevojke pitao i da pozovu svoje muške kolege, a u prosjeku je po noći trošio između 75.000 i 100.000 dolara na prostitutke.

Spavala s njim bez kondoma iako je znala da je zaražen

Medicinska sestra Amanda Bruce sa Sheenom je bila osam mjeseci u vezi. Znala je da je HIV pozitivan, ali ipak je spavala s njim bez zaštite. U emisiji Doktor Oz rekla je kako joj je Charlie u suzama rekao da je zaražen, a ona je htjela zadržati tu razinu intimnosti jer je rizik bio minimalan. Osim toga uzela je i lijek koji smanjuje rizik od zaraze.

I Sheenov liječnik, Robert Huizenga , savjetovao je Bruce da se ne upušta u nezaštićeni seks s njegovim klijentom, ali ona je je odlučila suprotno.

VIDEO

Bruce tvrdi da nisu spavali s drugim ljudima u to vrijeme. I ona se testirala i kaže da je rezultat negativan.

Nemaju sve Charliejeve bivše lijepe riječi za njega. Prostitutke i porno dive s kojima je spavao tvrde da ih nije unaprijed upozorio da ima HIV, što je protuzakonito, pa ga namjeravaju tužiti i tražiti odštetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško