Show

Komentari 0

Sherlock je blokirao ceste, a Hayek potrošila 22 milijuna kn

Sherlock je blokirao ceste, a Hayek potrošila 22 milijuna kn

Mnogi slavni parovi odabrali su 14.2. kako bi se zaručili ili vjenčali. Među njima su Salma Hayek, Harrison Ford, televizijski Sherlock Holmes, Christina Aguilera, Tyrese Gibson...

Mnogima je upravo Dan zaljubljenih povod za zaruke ili vjenčanje, budući da se smatra najromantičnijim danom u godini. Mnogi slavni parovi odabrali su 14.2. za datum koji nikada neće zaboraviti, odnosno dan kada su rekli sudbonosno 'da' ili kleknuli pred voljenu osobu. 

Salma Hayek i Francois-Henri Pinault

Glumica i njezin suprug vjenčali su se u Parizu prije deset godina na Valentinovo, a slavlje su imali u Veneciji. Oni su pravi primjer ljudi koji ne štede za svadbu. Najvažniji dan u životu stajao ih je 3,5 milijuna dolara, odnosno više od 22 milijuna kuna. Pinaultu ipak nije smetalo potrošiti toliku cifru na vjenčanje budući da je treći najbogatiji čovjek u Francuskoj, a njegovo je bogatstvo procijenjeno na 75 milijardi kuna. Salma i Francois obnovili su zavjete prošle godine na Bora Bori, a kćer su nazvali Valentina (11). 

Sophie Hunter i Benedict Cumberbatch 

Televizijski Sherlock Holmes oženio je Sophie na Isle of Wightu prije četiri godine. Tijekom ceremonije svirala je pjesma Franka Sinatre 'My Funny Valentine', a sve je bilo u velikoj tajnosti. Slavlje je bila na imanju Mottistone Manor koje pripada plemićkoj obitelji u kojoj je, navodno, Sophie. Ceste oko mjesta Mottistone bile su blokirane, a osoblje se dan ranije moralo zakleti na šutnju. 

Christina Aguilera i Matthew Rutler

Na Valentinovo 2014., filmski producent Matthew zaprosio je Christinu. Iako su godinu dana poslije dobili kćer Summer Rain (4), još uvijek nisu odredili datum vjenčanja. 

Calista Flockhart i Harrison Ford

Harrison je zaprosio 23 godine mlađu suprugu na Valentinovo 2008., a vjenčali su se dvije godine poslije u Santa Feu u New Mexicu. Prije zaruka, par je bio u vezi deset godina.

Kyla Weber i Vince Vaughn

- Bližilo se Valentinovo i činilo mi se kao prilika koju bi bilo šteta propustiti. Zaprosio sam je i bilo je sjajno. Kyla i ja bili smo u vezi godinu i pol prije nego što sam je pitao da provede ostatak života sa mnom. Odavno smo znali da to želimo - rekao je Vince koji je 2008. zaprosio Kylu, a godinu dana poslije stao pred oltar. 

Leighton Meester i Adam Brody

Zvijezda 'Tračerice' Leighton i Adam bili su uvijek tajnoviti pa im je i takvo vjenčanje bilo 2014. Mediji nisu znali da su razmijenili zavjete sve dok glumica nije objavila fotografiju s prstenom na društvenim mrežama. Slavili su u meksičkom restoranu The St. Regis Punta Mita Resort, a djevojačku je imala u Hollywoodu. 

- Jako sam sretna i ne bih ništa mijenjala. Udala sam se za svoju srodnu dušu, imamo dijete i zadovoljna sam svojom karijerom. Život je lijep - rekla je Leighton.

Samantha Lee i Tyrese Gibson

- Isprva smo htjeli vjenčanje čuvati u tajnosti, ali smo odlučili da ipak želimo to podijeliti s vama. Oženio sam se dobrom, otmjenom i sofisticiranom ženom. Zapravo, oženio sam se ženom koja će biti uzor mojoj kćerkici - napisao je Tyrese, poznat po franšizi 'Brzi i žestoki', nakon vjenčanja za Valentinovo 2017.

Najčitaniji članci