Obavijesti

Show

Komentari 75

Shomy: Izbacujem ljetne hitove i zato tražim cure za spotove...

Shomy: Izbacujem ljetne hitove i zato tražim cure za spotove...
6

Trenutno izbacujem pjesmu 'Ja za sada nema', otkrio je Shomy koji već tri godine ne surađuje s Antoniom Vukalović koji nema vremena za glazbu. Naime, 2016. našao je djevojku i od tada nije zainteresiran za suradnju

VIDEO

Mišo Matijašević (28), poznatiji kao Shomy godinama uveseljava publiku ljetnim hitovima, a ove godine odlučio ih je posebno iznenaditi.

- Ovo ljeto bi trebale izaći čak tri ljetne pjesme.Trenutno solo izbacujem pjesmu 'Ja za sada nema' - otkrio je Shomy za 24sata koji već tri godine ne surađuje s Antoniom Vukalović, poznatijim kao Vukijem, koji nema vremena za glazbu. Naime, 2016. našao je djevojku i od tada nije zainteresiran za suradnju.

No Mišo nije odustao od ljubavi prema glazbi, pa tako za novi, kako kaže, ljetni hit traži djevojke za spot, ali i lokaciju na kojoj će spot snimiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- To će naravno biti na našem najljepšem Jadranskom moru. Planiram za sve tri pjesme objaviti spot - rekao je glazbenik koji je i kao mlađi radio preko ljeta. 

- Tata mi je oduvijek imao firmu, tako da sam preko ljeta radio kod njega i zarađivao za snimanje pjesama. Jedan dio novaca sam ostavljao za svoj vlastiti studio, tako da danas snimam u svojem studiju - pohvalio je Shomy. Objasnio je kako je jako rano krenuo s glazbom.

- Bilo je jako puno nastupa od 'podruma' pa sve do velikih bina. Ne sjećam se točno gdje je prvi nastup bio, ali znam da ih je bilo na stotine do sada - izjavio je Matijašević. 

Osječki dvojac Shomy i Vuki postali su poznati 2012. kad su izdali pjesmu 'Mornarska', 2015. su okupili seksi djevojke te su golih torza pjevali stihove hita 'Mi amore': ‘Samo s tobom želim da odem, kao nekad nas dvoje, ti i ja mi amore...’. Za tu pjesmu ostvarili su gotovo četiri milijuna pregleda, a te stihove je Vuki ozbiljno shvatio te se u potpunosti posvetio novoj djevojci.

Mišo ipak dodaje da iako je u braku i ima petogodišnjeg sina, sve stigne. 

- Supruga Marijana me podržava u svemu. Znam organizirati vrijeme i ona ima razumijevanja za moju glazbu - rekao je svojevremeno glazbenik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom