Obavijesti

Show

Komentari 31

Simona Gotovac i suprug: Manekenke se prostituiraju

Simona Gotovac i suprug: Manekenke se prostituiraju
5

Imam te na snimci, upozorava Ante Gotovac “voditeljicu” koja je plasirala priču da on i supruga Simona nerijetko organiziraju orgije u stanu

VIDEO

Čula sam da se neke naše manekenke prostituiraju pa sam iz znatiželje okrenula broj njihova makroa. Nije se iznenadio kad je čuo ženski glas. Neke naše poznate voditeljice prostituiraju se za 100, a nekima cijena doseže i do 1000 eura. Neke manekenke odlaze na večeru kako se ne bi osjećale jeftino, kaže bivša Kraljica Hrvatske Simona Gotovac (24).
Suprug Ante revoltiran je što se priča da Simonu koju, kao i kćer Gabrijelu (3), voli najviše na svijetu, dijeli s drugima u krevetu.
- Znam tko je to plasirao. Riječ je o našoj poznatoj mladoj voditeljici koju upozoravam da je imam na snimci i znam što je radila u mojoj 'špajzi’. Često radimo partyje u svojoj kući. Nadzorne kamere imam posvuda, pa i u 'špajzi’. Ja, naravno, iste večeri ne znam što se događa, ali sutradan kad pregledam snimke, svašta vidim. Moja čistačica je veći jet-set od svih prisutnih manekenki. Danas sretno udane manekenke nekad su se 'trošile’ u zahodima kockarnica. Vidio sam ih na svoje oči jer sam radio u kockarnici - kaže Ante.
Dodaje da manekenke i voditeljice ne mogu zaraditi za život od posla i prostituiraju se za markirane čizmice. Kaže kako jedna od eksponiranijih za koju zna da se ne prostituira je Dvina Meler.
- Od manekenstva se ne može živjeti jer je to hobi, i to skup hobi. Po reviji dobiju nekoliko stotina kuna, a same trebaju platiti solarij i frizure. Nerijetko im uopće ne plate nošenje revije. Pitam se odakle im novac za Guccijeve torbice od 10.000 kuna. Ne želim se time baviti, ali neću da se blati moja obitelj - kaže Ante Gotovac, koji se bavi vlastitim businessom.
Dodaje kako njegova supruga Simona, koja je titulu "Kraljice" predala jer se željela udati za njega, jako voli manekenski posao, ali živi isključivo od prihoda njihove tvrtke.



PETRA: MANEKENKE SE PROSTITUIRAJU DA PREŽIVE
Nikad nisam dobila nemoralnu ponudu. Čula sam neke stvari za neke naše cure, ali ja to nisam vidjela, a vjerujem samo svojim očima, kaže manekenka Petra Maroja (25), koja se prije godinu dana vratila iz inozemstva, gdje je posljednjih deset godina radila.
- Vani se prostituiraju cure iz Rusije i Brazila, ali one to rade kako bi preživjele - kaže Petra.

ANA GRUICA: ZAR SIMONA MISLI DA IMA ALIBI ZBOG MUŽA?
Splitska manekenka Ana Gruica kaže kako je sigurna da se prostitucijom ne bave njezine najbolje prijateljice, a za druge, kaže, ne zna niti je briga. Osobno, tvrdi, nije imala nemoralnih ponuda. Kako kaže Ana ne prodaju se Lana Pavić, Iris Rajčić i Mia Šlogar. Jamčim!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije