Show

Komentari 342

'Sin će imati strano ime, da ne bude kao moj muž Nenad. Tako lijep čovjek s takvim imenom...'

'Sin će imati strano ime, da ne bude kao moj muž Nenad. Tako lijep čovjek s takvim imenom...'

Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se, govori pjevačica

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) uživa u trudnoći i svakodnevno pratiteljima otkriva neke nove detalje o svom stanju. Za InMagazin je otkrila da se osjeća dobro i zapravo isto kao i prije, samo što je deblja, viša, veća... 

POGLEDAJTE VIDEO: Maja i Nenad vesele se prinovi

- Ne znam koji je pravi izraz. I dalje nisam pala u energiji, i dalje mi se ne spava. I dalje se probudim u pet ujutro i čekam potres. Klasika. Samo što za razliku od drugih ne smijem popiti ništa za smirenje - rekla je pjevačica i dodala da je zadovoljna svojim izgledom u trudnoći.

- Otišlo je sve u trbuh, a ruke i noge iste. Neka bude ovako kako je. Samo da sam ja poletna, pokretna i ne moram mirovati. I da ništa ne trese. Jer imam osjećaj da će mi se dijete roditi i umjesto mama i tata reći potres i korona - našalila se. Rekla je i kako joj je ipak bilo potrebno neko vrijeme da shvati da će roditi dječaka.  

- Tri dana mi je trebalo da procesuiram u glavi da ću morati kupiti bagere, pištolje, kamione jer me toliko ljudi oko mene uvjeravalo da će to biti mini Maja. Znaš kad ti svi pumpaju glavu, a Nenad je stalno govorio: 'Tatina kći, da bar bude curica.' Nevjerojatno je kako ti ta informacija sjedne, totalno zaboraviš za svijet djevojčica, pogotovo kad kreneš uređivati i kupovati robu. Spremni smo za barabu - kaže.

Do porođaja su joj ostala dva mjeseca, pa Maja i Nenad itekako razmišljaju o imenu za dječaka. Pjevačica kaže da će se u svakom slučaju odlučiti za strano ime.

- Strana imena. To čak nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: 'Jesi li morala?' - pojašnjava.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MAJOM ŠUPUT:

Najčitaniji članci