Show

Komentari 4

Sin Daniela Popovića uskoro se ženi: 'Mama je kupila odijelo za svadbu, a tata pita za prinovu'

Sin Daniela Popovića uskoro se ženi: 'Mama je kupila odijelo za svadbu, a tata pita za prinovu'

Ja sam u ozbiljnoj vezi već nekoliko godina. Sigurno mi je vrijeme već da se oženim. Već mi je biološki sat počeo otkucavati pa već razmišljam o takvim stvarima, rekao je Sebastian

Sebastian Popović (36), sin glazbenika Danijela Popovića (66) i modne poduzetnice Sanje Bjedov, otkrio je za InMagazin da je u ozbiljnoj vezi i da su njegovi roditelji jako uzbuđeni i jedva čekaju vjenčanje, ali i unuke.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja sam u ozbiljnoj vezi već nekoliko godina. Sigurno mi je vrijeme već da se oženim. Već mi je biološki sat počeo otkucavati pa već razmišljam o takvim stvarima. Ali, još se neću oženiti - ipak je zaključio.

Njegovi roditelji ga najčešće ispituju kada će se oženiti, a čini se da se već polako i pripremaju za veliki dan.

- Vjenčanje najviše priželjkuje moja majka, ona me stalno ispituje kad ćeš, kad ćeš, kad ćeš. Mislim da je čak kupila i neko odijelo za svadbu koje sam vidio u ormaru, nije moje. Tako da vjerujem da se priprema za tako nešto veliko, dok tata kao tata. On je već igračke počeo kupovati po Sloveniji, gleda kinderbete, pošalje mi slike koji mi je ljepši. Tako da vjerujem da su oboje jako uzbuđeni oko toga kad ću se oženiti i imati svoju prinovu - otkrio je Sebastian.

- Mislim da bi tati super legao jedan unuk, on bi ga vodio u studio, pjevao s njim, vjerojatno bi ga učio svirati gitaru. Mislim da bi ga i pomladilo to malo, da bi se osjećao mlađe zbog unuka - zaključio je.

Sebastian trenutačno preuređuje stan koji još nije u potpunosti gotov, a za sada je uredio, po njemu dvije najvažnije prostorije, kupaonicu i spavaću sobu.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC U SVAĐI SA ZETOM U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Najčitaniji članci