Obavijesti

Show

Komentari 12

Sin Nine Morić odselio se k ocu, slomljena je: 'Ovo me proždire'

Sin Nine Morić odselio se k ocu, slomljena je: 'Ovo me proždire'
6

Sine moj, koliko bih voljela biti u tvom naručju, da te vidim samo pet minuta kako bih se mogla izgubiti u tvom osmijehu. Tvoja me odsutnost proždire, napisala je na Instagramu razočarana Nina

VIDEO

Manekenku Ninu Morić (44) u posljednje vrijeme i ne prati sreća. Sudeći prema njezinim objavama, prekinula je s s dečkom Vincenzom Chiricom, a potom se 'zakačila' sa sinom Carlosom Marijom (18) kojeg je dobila s bivšim suprugom Fabrizijom Coronom (46).

POGLEDAJTE VIDEO: Nina Morić sama protiv svih

Pokretanje videa...

Nina Morić 01:08

Obračunala se s njim zbog izjave koju je napisao na društvenim mrežama. Uz svoju fotografiju s treninga poručio je: 'Odlučnost je sve u životu. Ako nemaš muda, onda si ped..'. Njoj se to nije svidjelo pa ga je napala na Instagramu i poručila mu neka se srami zbog toga što je rekao. 

Napomenula je kako je tužna što njezin sin ima ovakav stav te da ga nije tako odgajala. On joj je odgovorio kako ga ništa neće promijeniti. No sada je uslijedio novi udarac. Carlos se odselio od nje i sada živi s ocem Fabrizijom. Morić se o toj situaciji oglasila na Instagramu pa uz zajedničku fotografiju sa sinom napisala emotivan status.

- Davanje smisla našem postojanju, kao i svemu što nas okružuje, gotovo je ljudska nužda koja nas tjera da idemo naprijed. Za tebe ću se popeti preko svake planine, hodati na izgorjelom ugljenu, plivati ​​u oceanima... Ne postoji nijedna prepreka koja me ne može zaustaviti da ti pružim ono što želiš, da te vidim sretnog. Jer si dao smisao mom životu. Ti si moj život. Tvoja majka - napisala je Nina.

NINA MORIC

Jedan od pratitelja u komentarima ju je pitao što se događa i ne živi li Carlos više s njom. Odgovorila mu je kako je napunio 18 godina i odlučio živjeti s ocem.

- Sine moj, koliko bih voljela biti u tvom naručju, da te vidim samo pet minuta kako bih se mogla izgubiti u tvom osmijehu, u tvojim očima punim svjetlosti i čistoće duše. Tvoja me odsutnost proždire. Odlučila sam se malo požaliti - dodala je Morić.

Podsjetimo, Nina je s ocem svojeg djeteta dugo bilo na ratnoj nozi. Kasnije se činilo da su se pomirili, a onda ga je napala da im sina koristi kao 'mašinu za novac'. 

- Voljela bih sa sinom otići na ljetovanje, ali njegov otac sad reklamira restoran sinovim slikama. Carlos ima 18 godina, ali ovaj horor nikad neće završiti - poručila je na društvenim mrežama.

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...