Obavijesti

Show

Komentari 61

Saša Popadić iz 'Boljeg života' oženio je Zagrepčanku, a kćer nije vidio godinama zbog rata

Saša Popadić iz 'Boljeg života' oženio je Zagrepčanku, a kćer nije vidio godinama zbog rata
2

Moj brak se slavno završio, jer se razvod pokazao kao odlično rješenje. Bio je to jedan od najljepših trenutaka u našem zajedničkom životu, nikada se nismo bolje družili nego tog dana kada smo se rastali, rekao je

VIDEO

Glumac Boris Komnenić, kojeg publika najviše pamti po ulozi Aleksandra 'Saše - Guze' Popadića iz serije 'Bolji život', preminuo je nakon teške bolesti u 64. godini, piše Kurir. O njegovom privatnom životu nije se puno znalo, no u intervjuu iz 2009. za beogradski Story progovorio je o razvodu od Zagrepčanke Renee.

- Moj brak se slavno završio, pošto se razvod pokazao kao odlično rješenje. Bio je to jedan od najljepših trenutaka u našem zajedničkom životu, nikada se nismo bolje družili nego tog dana kada smo se rastali. Otišli smo zajedno na ručak, divno pričali i božanstveno se proveli, a tako smo i nastavili. I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan. Renee i ja se nismo dovoljno poznavali prije vjenčanja, onda smo počeli se upoznavati i nije nam se svidjelo ono što smo spoznali - ispričao je.

Preminuo Aleksandar Popadić iz legendarne serije 'Bolji život'
Preminuo  Aleksandar Popadić iz legendarne serije 'Bolji život'

Glumac je s Hrvaticom dobio kćer Nike. U intervjuu je otkrio kako zbog razdvojenosti nije stigao učiti kćer životnim vrijednostima.

- Jer je tijekom ratnog vihora živjela s majkom u Hrvatskoj. Nismo se vidjeli od izbijanja rata, jer iz nepoznatih razloga nikako nisam uspio dobiti vizu kako bih otišao ih posjetiti. Od kada su vize ukinute, redovno se viđamo, ali sada je ona zrela i formirana osoba, majka moje unuke Lucije. Nike sada utječe na mene, pokušava me učiniti zrelijim i boljim - rekao je.

Razdvojenost od obitelji mu je teško padala.

- Ne mogu ni objasniti koliko mi je bilo teško. Radili su neki kanali, ni sam ne znam kako sam uspijevao ostvariti ih, a oni su mi samo osiguravali informacije da su njih dvije dobro. Najgora je bila ta neizvjesnost i naše međusobno nepoznavanje. Bile su to kćerkine najosjetljivije godine u kojima nisam sudjelovao i taj period je praktički zauvijek izgubljen. Pokušavam to ne ponoviti s unukom i nadam se da ću u tome uspeti - kazao je.

Otkrio je i kako je izgledao prvi susret s kćeri nakon pet godina.

 - Bio je to kao susret dvoje ljudi koji su veoma bliski, a ne znaju se. Sreli smo se u Ljubljani, jer tada još nisam mogao doći u Hrvatsku. Neugodnost je veoma brzo razbijena, jer krv nije voda, a divni odnosi na sreću traju do danas - poručio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom