Obavijesti

Show

Komentari 42

Sindi ukućankama: Pogledajte se, odvratne ste i pune celulita

Sindi ukućankama: Pogledajte se, odvratne ste i pune celulita
5

Sindi se obrušila na ukućanke govoreći im da su odvratne jer imaju gomilu celulita. Potom je krenula prema Neveni koja je tog dana slavila rođendan i uštipnula je

VIDEO

Veliki Brat donio je odluku da Nevena napušta kuću na Koštunjaku jer je udarila Ivanu Stamenković Sindi. Počupala ju je za kosu nakon što ju je uštipnula kako bi ukućanima pokazala da ima celulit.

- Nisam ja kriva što si aseksualna, takav se čovjek rodi. Tko si ti? Ja sam ostvarena, a ti si u tridesetoj došla u show kako bi stekla popularnost. Nisam ja kriva što te je mama napravila kao muškarca - govorila joj je Sindi prije incidenta i naglasila da joj Nevena stalno prijeti da će je ubiti. 

Nevena joj je rekla da je drolja i komentirala da ne želi biti kao ona jer nema razloga biti ljubomorna na nju. Sindi se obrušila i na ukućanke govoreći im da su odvratne jer imaju gomilu celulita.

- Ona meni diže suknju da bi pokazala celulit kojeg ja uopće nemam. Neće mene nitko štipati - rekla je Nevena Velikom Bratu u ispovjedaonici dok se Sindi bijesno derala da će izaći iz kuće ako Nevena ostane u njoj. 

Veliki Brat potom je donio odluku da Nevena mora izaći iz kuće jer je prekršila pravila showa.

- Čime se ti baviš? Nisi ništa postigla u životu, hvališ se da imaš kućnu pomoćnicu. Ja radim od 14. godine. Reci ljudima zašto te muž ostavio. To je zato što si ostala trudna - govorila je prije svađe Nevena Sindi koja je izjavila da je u show stigla kako bi osvojila novac kojim bi školovala svoje dijete.

Maju su razočarali Slavko i Uroš

Maja se požalila Avi kako je shvatila da je krivo procijenila brojne ukućane. Velikom Bratu je rekla da je Slavko dvoličan jer je energetska pića koja mu je dala dao Miliću, Vendi i blizancima.

- Razočarala sam se jer sam mislila da mi je Uroš prijatelj, a dobila sam nož u leđa. Onda i Slavko jer je dvoličan i mogu misliti što sve priča drugima o meni - rekla je Maja.

Dodala je da je shvatila da u Vendi ipak postoji nešto dobro.

- Aneta mi je rekla da me je Sindi ogovarala i da mi se smije svaki put kada prođem. Isto to mi je rekla i Nevena dok Sindi tvrdi da ništa ružno nije rekla o meni. Ne znam više kome mogu vjerovati - jadala se Maja.

Ava: Željko mi je drag i simpatičan

Ava je Soraji i Sindi rekla da joj je Željko drag i simpatičan. Potom je večerala s njim i zamolila ga da više ne vrijeđa Maju što je on odbio.

- Ne volim čuti psovke, možda sam zato i zalutala u ovaj show. Ne volim nikoga ponižavati, to mi je ispod časti - rekla mu je Ava.

Govorila je da je ostala bez teksta i da se osjeća loše. Željko i ona potom su zaplesali zajedno i počeli se ljubiti te maziti u krevetu.

-  Ava je smiješna i opičena, lijepo se ljubi, ima peticu, kao mali uragan u usta, kao tornado, kad me poljubi opere mi zube, ne trebam ih prati - komentirao je Željko ljubljenje s Avom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu