Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Sinjska idila: Nevenka planira krštenje, a Zvone šeće sina...

Muče je financije i što je on već bio u braku. Neve dodaje da još nisu renovirali stan u Sinju nakon što je prozvala Zvonu da 'sve rješava napola i da nije opitura kantune'

Foto: : Miranda Cikotic/PIXSELL/privatni album
9 komentara

Reality zvijezda tjednima odgađa krštenje prvorođenog sina Stjepana, kojeg je rodila u lipnju. Nevenki Bekavac (41) prvo se razboljela majka, a sad, kaže, još nije našla krsnog kuma za sina.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Premišljam se. Mislila sam jednog dečka uzeti za kuma, a možda ga i Zvone odabere, vidjet ćemo - kaže nesigurna Nevenka. Za supruga, umirovljenog nosača kofera, Zvonimira Petričevića (44), koji brižno gura kolica po Sinju, Nevenka kaže da je 'pažljiv otac'.

- Za ostalo ne znam, vrijeme će pokazati sve - kaže Neve, koja još nije sigurna u to je li Zvone onaj pravi za nju. 

Nevenka Bekavac | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL Nesigurna neve: Nevenka još nije sigurna je li Zvone onaj pravi za nju iako ističe da je dobar otac

Muče je financije i što je on već bio u braku. Neve dodaje da još nisu renovirali stan u Sinju nakon što je prozvala Zvonu da 'sve rješava napola i da nije opitura kantune'. 

Krštenje sina, nada se, bit će uskoro. Nevenka bi pozvala voditeljicu showa 'Ljubav je na selu' Marijanu Batinić i vjenčanu kumu Vitu Maslačak. Svoj dolazak je najavio i njihov susjed Žigo, koji je obećao ispeći janje. 

Foto: Denis Lončar/privatni album

Naši partneri pišu
Message