Obavijesti

Show

Komentari 8

Širi se tužna snimka glumice: 'Kao da tu pjeva o svojoj smrti'

Širi se tužna snimka glumice: 'Kao da tu pjeva o svojoj smrti'
8

Ako umrem mlad, zakopajte me u saten, položite me na krevet od ruža, uronite me u rijeku u zoru, pjevala je glumica prije sedam godina kad je preminuo kolega iz serije Cory Monteith...

VIDEO

Nakon što je beživotno tijelo Naye Rivere pronađeno u jezeru Piru u Južnoj Kaliforniji, po društvenim mrežama počela se dijeliti snimka koju je glumica posvetila preminulom kolegi iz serije 'Glee'. Naime, na dan kad je pronađeno tijelo glumice bila je sedma godišnjica smrti Coryja Monteitha

23rd Annual GLAAD Media Awards - New York

S njim je Naya bila vrlo bliska, budući da su se godinama prije njegove smrti družili na setu. Cory se predozirao u hotelskoj sobi u Vancouveru 2013. godine. Pronašlo ga je osoblje hotela, nakon što se nije odjavio iz sobe na vrijeme. Pored njega bile su dvije prazne boce šampanjca, kutijice za tablete i pribor za ubrizgavanje heroina. Obdukcija je potvrdila kako je Coryja ubila smrtonosna kombinacija alkohola i heroina. 

PIXSELL

U trenutku njegove smrti trajalo je snimanje serije pa su scenaristi odlučili kako će s glumcem umrijeti i njegov lik Finn Hudson. Tad je Naya u seriji otpjevala posvetu Finnu, odnosno Coreyju. Naziv pjesme je 'If I Die Young'. Fanove serije i pokojnih glumaca dodatno su rastužili stihovi koje je Naya otpjevala, koji sada više podsjećaju na njezinu tragičnu smrti nego Monteithovu. 

- Ako umrem mlad, zakopajte me u saten, položite me na krevet od ruža, uronite me u rijeku u zoru - pjevala je glumica prije sedam godina, a obožavateljima serije srce se slama kad to slušaju. 

- Ova pjesma zvuči tako mračno. Kao da govori o sebi. Činjenica da nije znala da će ovako umrijeti u 2020. godini slama mi srce - pisali su Nayini obožavatelji te su spomenuli kako je serija 'Glee' ukleta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetimo se, Naya je nestala u srijedu poslijepodne nakon što se sa sinom Joseyem (4) uputila na vožnju čamcem po jezeru. Policija je započela potragu za njom kad su dječaka pronašli samog na čamcu, a pored njega je bio njezin prsluk. Josey je tada policajcima rekao kako je majka otišla plivati i više se nije vratila.

Policija je pronašla tijelo nakon šest dana traženja te su potvrdili da se radi o nestaloj glumici. Kažu kako nema naznaka nasilne smrti niti samoubojstva.

- Mislimo da je čamac počeo ploviti, a nije bio usidren i jedva je prikupila dovoljno energije da vrati sina na čamac, ali nije imala snage spasiti sebe - kaže policija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu