Obavijesti

Show

Komentari 93

Siromašnom Cigiju poznati će donirati televizor i stan

Siromašnom Cigiju poznati će donirati televizor i stan
6

Ciganović već šest mjeseci stan od 40 kvadratnih metara dijeli s mlađim cimerom. Stan, koji je nekad bio skladište trgovine, plaćaju 350 eura

VIDEO

Da sam prije doznala da Nevenu treba lijep stan s pogledom na more i šumicu, ne bih uzela podstanara, rekla je manekenka Jelena Urukalo (24) nakon što je doznala da modni stilist Neven Ciganović (39) živi u podrumu trošne dvokatnice na zagrebačkom Goljaku. Neven već šest mjeseci stan od 40 kvadratnih metara dijeli s mlađim cimerom koji mu svaki dan šeta kujicu Dašenku. Za podrumski stan, koji je nekad bio skladište trgovine, Neven i cimer najamninu plaćaju 350 eura na mjesec. Zato bi Jelena rado pomogla kolegi i ponudila mu svoj stan bez najamnine.
- Ako se našao u krizi, mislim da bi mu odgovarao stan uz more, a tu bi lijepo bilo i njegovoj kujici Dašenki - uz osmijeh je kazala manekenka. Dodala je da se stilist nimalo ne mora sramiti što ima finacijskih problema. Modni agent i komičar Boris Kosmač (38) cijeni stilista Nevena i jako mu je žao što ima problema.
Poznat humanitarac Joško Čagalj (36) zvani Jole priključio bi se Jeleni i Borisu.
- Ako treba, skupit će se kolege i darovat mu televizor ili što god mu je potrebno - kaže Jole. Najbolji prijatelj Marko Grubnić kaže da bi Nevenu sigurno pomogao da mu treba, ali njemu, kako kaže, pomoć nije potrebna.


BORIS KOSMAČ: CIGI, GLAVU GORE
Recesija je snažno pogodila šoubizere. No to je sve samo prolazno. Nevenu ne treba biti neugodno jer nitko od nas ne zna što ga čeka. Nevene, glavu gore!

NE SRAMI SE JER JE TO SAMO ŽIVOT
Bez razmišljanja ću mu pomoći jer je on divan čovjek, kaže manekenka Jelena Urukalo. Dodaje da mu ne treba biti neugodno ako je u finacijskoj krizi.

MNOGI ŽIVE KAO NEVEN CIGANOVIĆ
Pomogla bih Cigiju, kao i svima kojima je pomoć potrebna. No mislim da on nije baš u takvoj krizi. Mnogi poznati žive u neprimamljivim prostorima, kazala je NIves Celzijus.

JOLETA POGAĐA NEIMAŠTINA
Da sam Tiger Woods, nekoliko stanova bih podijelio mnogim obiteljima kojima je posljednjih godina jako teško. I Cigiju bih pomogao kao i gladnoj djeci.




Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu