Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
93 komentara

Siromašnom Cigiju poznati će donirati televizor i stan

Ciganović već šest mjeseci stan od 40 kvadratnih metara dijeli s mlađim cimerom. Stan, koji je nekad bio skladište trgovine, plaćaju 350 eura

Goran Stanzl/Pixsell
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
93 komentara

Da sam prije doznala da Nevenu treba lijep stan s pogledom na more i šumicu, ne bih uzela podstanara, rekla je manekenka Jelena Urukalo (24) nakon što je doznala da modni stilist Neven Ciganović (39) živi u podrumu trošne dvokatnice na zagrebačkom Goljaku. Neven već šest mjeseci stan od 40 kvadratnih metara dijeli s mlađim cimerom koji mu svaki dan šeta kujicu Dašenku. Za podrumski stan, koji je nekad bio skladište trgovine, Neven i cimer najamninu plaćaju 350 eura na mjesec. Zato bi Jelena rado pomogla kolegi i ponudila mu svoj stan bez najamnine.
- Ako se našao u krizi, mislim da bi mu odgovarao stan uz more, a tu bi lijepo bilo i njegovoj kujici Dašenki - uz osmijeh je kazala manekenka. Dodala je da se stilist nimalo ne mora sramiti što ima finacijskih problema. Modni agent i komičar Boris Kosmač (38) cijeni stilista Nevena i jako mu je žao što ima problema.
Poznat humanitarac Joško Čagalj (36) zvani Jole priključio bi se Jeleni i Borisu.
- Ako treba, skupit će se kolege i darovat mu televizor ili što god mu je potrebno - kaže Jole. Najbolji prijatelj Marko Grubnić kaže da bi Nevenu sigurno pomogao da mu treba, ali njemu, kako kaže, pomoć nije potrebna.


BORIS KOSMAČ: CIGI, GLAVU GORE
Recesija je snažno pogodila šoubizere. No to je sve samo prolazno. Nevenu ne treba biti neugodno jer nitko od nas ne zna što ga čeka. Nevene, glavu gore!

NE SRAMI SE JER JE TO SAMO ŽIVOT
Bez razmišljanja ću mu pomoći jer je on divan čovjek, kaže manekenka Jelena Urukalo. Dodaje da mu ne treba biti neugodno ako je u finacijskoj krizi.

MNOGI ŽIVE KAO NEVEN CIGANOVIĆ
Pomogla bih Cigiju, kao i svima kojima je pomoć potrebna. No mislim da on nije baš u takvoj krizi. Mnogi poznati žive u neprimamljivim prostorima, kazala je NIves Celzijus.

JOLETA POGAĐA NEIMAŠTINA
Da sam Tiger Woods, nekoliko stanova bih podijelio mnogim obiteljima kojima je posljednjih godina jako teško. I Cigiju bih pomogao kao i gladnoj djeci.
Naši partneri pišu
Message