Obavijesti

Show

Komentari 29

'Sjajno se snalazim s kćerkom Mašom. Uloga oca je najljepša'

'Sjajno se snalazim s kćerkom Mašom. Uloga oca je najljepša'
10

Sve da se posložiti ako to dovoljno želimo, objašnjava Momčilo Otašević kako uspijeva uskladiti vrijeme s kćeri Mašom i obveze na snimanju serije 'Na granici'

VIDEO

Uživam u svakom danu, satu, minuti provedenoj s kćerkicom - s obitelji, rekao je Momčilo Otašević (28) za TV tjednik Ekran. Glumac je progovorio o očinstvu i kćeri Maši koju je sredinom kolovoza dobio sa suprugom, kolegicom Jelenom Perčin (37). 

- Mislim da se sjajno snalazim. Eto, to mi je najdraža uloga u životu - ispričao je Momčilo kako se snalazi kao novopečeni tata. Kaže da uspije provesti dovoljno vremena s kćeri unatoč obvezama na snimanju serije 'Na granici'. 

- Sve da se posložiti ako to dovoljno želimo - rekao je glumac. Ističe kako mu je sastavljanje dječjeg krevetića bilo mačji kašalj, a uz svog oca je naučio puno toga poput rada s alatom, klesanja kamena, izlijevanja ploče i varenja. Momčilo je objasnio i kako je njemu i supruzi Jeleni bilo jednostavno odlučiti se za ime Maša jer im se sviđa. 

Tvrdi kako će svoju kćer podržati ako izabere glumu jer su i njemu roditelji bili uvijek potpora u svemu i govorili mu je da je najvažnije da radi ono što voli. Dodao je kako su bili u pravu i zato će se držati njihovih savjeta. Unatoč što voli provoditi vrijeme sa suprugom i kćerkicom, Momčilu se sviđa i život glumca zbog kojeg puno putuje. 

- Odgovara mi, uvijek mi je i odgovarao ovakav način života. Imam sreću i privilegiju da radim na nekoliko tržišta širom regije tako da je ovo jedini način - zaključio je Crnogorac. Momčilo i Jelena su se vjenčali krajem travnja na pozornici kotorskog kazališta u Crnoj Gori. 

Perčin s bivšim suprugom Kristijanom Babićem ima kćer Lotu (9). 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...