Obavijesti

Show

Komentari 19

Sjećate ih se? Evo kako su se promijenili naši omiljeni junaci

Sjećate ih se? Evo kako su se promijenili naši omiljeni junaci
7

Kada gledamo kultne serije, često imamo osjećaj da se likovi nikad neće promijeniti. Oni ostaju isti na malim ekranima no zaboravljamo da glumci koji su se proslavili tim ulogama stare i mijenjaju se

VIDEO

Tom Selleck - Magnum

Glavni junak serije bio je Magnum, bivši specijalac koji je nakon šesnaest godina napustio mornaricu da bi za život zarađivao kao privatni detektiv. Toma Sellecka svi su zapamtili po brkovima i 'havajskoj' košulji. Trenutačno glumi u seriji 'Blue Bloods'.

Tom Welling - Clark Kent iz 'Smallvillea'

Glumac koji je postao poznat zbog uloge Clarka Kenta u seriji 'Smallville' trenutačno glumi Marcusa Piercea u seriji 'Lucifer'. Djevojke koje su nekad bile lude za njim, danas bi ga teško prepoznale.

Michael Rosenbaum - Lex Luthor iz 'Smallvillea'

Lex Luthor je još jedan lik iz serije 'Smallville' koji je mnogima ostao u sjećanju. Glumac Michael Rosenbaum koji ga je utjelovio sada izgleda potpuno drugačije. Ove godine mogli smo ga gledati u 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'.

Maggie Wheeler - Janice iz 'Prijatelja'

Chandlerova bivša djevojka Janice i danas se bavi glumom. Neki gledatelj pamte Maggie Wheeler i iz serije 'Svi vole Raymonda' u kojoj je tumačila Lindu.

Angus T. Jones - Jake Harper iz 'Dva i pol muškarca'

Sa sedam godina postao je najplaćenija dječja televizijska zvijezda no Angus je odlučio napraviti zaokret u karijeri. Pustio je bradu i kosu te se rijetko pojavljuje u javnosti. Na društvenim mrežama često progovara o religiji. Iako je izjavio da se više neće baviti glumom prošle je godine zaigrao u televizijskoj seriji 'Horace i Pete'.

Nate Richert - Harvey iz serije 'Sabrina, mala vještica'

Harvey se nakon tinejdžerske serije odlučio povući iz glume. Sada bi ga samo rijetki prepoznali. Naime, Nate Richert ima manje kose i nosi bradu.

Tobias Moretti - Richard Moser iz 'Inspektora Rexa'

Austrijanac je najveću slavu stekao u seriji koja se emitirala od 1994. godine. Tobias Moretti i danas se aktivno bavi glumom, a igra u filmovima i serijama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin