Show

Komentari 110

Sjećate li se gdje ste već gledali Renatu iz 'Ljubav je na selu'? Odijevanjem izludila 'svekrvu'

Sjećate li se gdje ste već gledali Renatu iz 'Ljubav je na selu'? Odijevanjem izludila 'svekrvu'

Renati iz Slavonskog Broda ovo je treća emisija u kojoj traži ljubav. Već je jednom sudjelovala u 'Ljubav je na selu', a pokušala je i osvojiti srce 10 goidna mlađeg kandidata u showu 'Ženim sina'

Slavonka Renata Šapina (47) zabavila je gledatelje showa 'Ljubav je na selu' svojim izjavama o tome kako ne radi ništa u životu, ali Renata je ipak nešto radila - tražila ljubav u gotovo svim mogućim emisijama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Renata je već sudjelovala u 'Ljubav je na selu' kad je pokušala osvojiti srce simpatičnog farmera Gorana Žige, ali joj to nije pošlo za rukom. 

- Obožavam more i plaže i bavim se trbušnim plesom - rekla je tada u predstavljanju.

Nakon što ga je upoznala, Žigo ju nije naročito impresionirao.

- Izvana je zabavan i smiješan, ali iznutra mislim da je sasvim drugačiji. Iako i dalje sve najbolje mislim o njemu – ispričala je Slavonka.

Dodala je i da je od cijelog iskustva sa Žigom najviše uživala u pečenoj janjetini.

Osim najpoznatijeg brka cetinskoga kraja, pokušala je osvojiti i srce deset godina mlađeg Igora Bjeloševića u emisiji 'Ženim sina'. Njegovi roditelji nisu bili oduševljeni Renatom i činjenicom da joj hobi trbušni ples. Smatrali su da ga Renata samo želi iskoristiti kako bi je netko uzdržavao.

- Ona bi se uvalila nekome da bi je mogao netko uzdržavati, a ako muž radi i nema ga doma, kome će plesati? Susjedima? - rekli su, dodavši da se od trbušnog plesa ne živi i da je dekolte koji je Renata imala potpuno neprimjeren.

Treća sreća možda će joj se osmijehnuti u ovoj sezoni 'Ljubav je na selu' sa farmerom Zoranom Stričevićem.

- Cijeli život živim kao da imam 15, 20 godina. Inače u životu ništa ne radim, volim sve što vole mladi - započela je svoje predstavljanje i dodala - Izlazim, ispijam kave, šopingiram. Nemam nikakav hobi. Ništa ne radim i tako cijeli život. I baš mi je dobro.

Na Instagramu se Renata opisuje kao 'Miss dekoltea' jer je tu titulu osvojila na jednoj zabavi. Aktivna je i na Tiktoku gdje ima 12 tisuća pratitelja i skoro svakodnevno izbacuje nova videa.

U opis je stavila 'Ne radim ništa u životu i čuvam taj posao'.

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci