Obavijesti

Show

Komentari 46

Skandal: Travolta osvanuo na naslovnici odjeven poput žene

Skandal: Travolta osvanuo na naslovnici odjeven poput žene
6

Objavljene fotografije snimljene su na zabavi u Los Angelesu kada je John već šest godina bio u braku s Kelly Preston. Pojavio se našminkan u ženskoj odjeći

VIDEO

Nakon što su u javnosti počele pljuštati optužbe masera na račun Johna Travolte (58) zbog pokušaja seksualnog napastovanja, na površinu su isplivale i fotografije na kojima pozira našminkan u ženskoj odjeći. Na naslovnici časopisa National Enquirer osvanuo je u bijeloj haljini sa smeđim remenom ispod koje nosi grudnjak. Na sebi ima i naušnice, ogrlicu te plavu periku koju je počešljao u konjski rep. Na usnama mu se ističe ružičasti ruž dok su mu oči obrubljene debelim slojem crnog tuša.

Objavljene fotografije nastale su na zabavi u Los Angelesu 1997. godine na kojoj se John zabavljao šest godina nakon vjenčanja za Kelly Preston.

Časopis piše kako ga je supruga zbog najnovijeg skandala odlučila ostaviti nakon više od 20 godina braka i zatražiti rastavu.

- Kelly mi je rekla da je njihov brak gotov i da više ne živi u obiteljskoj kući. Mogla se nositis Johnovim dvostrukim životom dva desetljeća, sve dok njegovo ponašanje nije postalo javna stvar. Osjeća se poniženo zbog svega što je izašlo u javnost. Potpuno je uništena - otkrila je glumičina prijateljica.

Najnoviji skandal nesumljivo će se loše odraziti i na njihovu djecu, kći Ellu (12) i 18-mjesečnog sina Benjamina. Glumcu nije strano odijevanje u žensku odjeću. Nosio ju je na velikom ekranu glumeći Ednu Turnblad 2007. godine u adaptaciji mjuzikla Hairspray.

Prema pisanju New York Daily Newsa, jednom od dvojice masera koji tuže Travoltu glumčev tim je ponudio 125.000 dolara (754 tisuće kn) kako bi usta držao zatvorenima. Iako je glumčeva odvjetnica Marty Singer izjavila da su to izmišljotine, John Truesdale (40) tvrdi da čvrsto stoji iza svoje priče. Prema pisanju RadarOnlinea, bivši bolničar je prije osam godina dobio otkaz kao maser zbog seksualno neprimjerenog ponašanja s klijentima i suradnicima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao