Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Skinula je kilograme pa postaje majka: Stiže nam slatki dečkić

Otkrila je radosne vijesti, za koga navija u novoj sezoni 'Života na vagi', planira li se vratiti treninzima te kako je iskoristila vrijeme kad je morala biti na strogom mirovanju

Foto: Instagram
12 komentara

Irena Štetić Andrin, jedna od omiljenih kandidatkinja prošle sezone 'Života na vagi', presretna je otkako je otkrila da će postati mama, a ona i suprug Ivica sad znaju i da očekuju dečka. Koliko joj se život promijenio u proteklih nekoliko mjeseci, koje će ime dati malenom te čemu se sve raduje, otkrila je u intervjuu za RTL TV.

Foto: Privatna arhiva/pixsell

- Joj, dragi moj svijete, odlično se osjećam, najsretnija žena na svijetu sam, cijelu prošlu godinu sam osjećala da će mi ova godina biti dobitna... I je... U ovoj godini se sve promijenilo... Suprug, moj najbolji prijatelj i najveća potpora u svemu, mi se vratio iz Norveške, kruna svega je da ćemo postati roditelji, napokon u kompletu osjećat ću se u stilu one poznate izrečene 'žena, MAJKA, kraljica' - rekla je Irena.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Otkrila je i hoće li biti dečko ili curica.

- Dolazi nam jedan mali, slatki dečkić, a izabrali smo i ime, biti će Vigo Andrin. Termin mi je 11. siječnja, ali kako ja imam diskusherniju na 6 diskova kralježnice,  morat ću na carski rez pa očekujemo da će nam Vigić doći taman u danima oko Nove godine - kaže presretna Irena

IRENA IZ ŽIVOTA NA VAGI 'Htjela sam ići na umjetnu i tad sam saznala da sam trudna...'

Dodaje i da su u velikim pripremama oko prinove.

- Moram priznati da smo i pretjerali malo u svemu, opremili smo ga kao da ću šestorke roditi, hahaha! Što ćemo kad nam je sve lijepo - otkriva. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Irena je svakodnevno vježbala sve do trenutka kad je saznala da je u drugom stanju, ali zato je ova diplomirana pravnica svoje vrijeme pametno utrošila.

- Morala sam dosta ležati u trudnoći, ustvari, od samog početka pa sam imala i puno slobodnog vremena tako da sam odlučila završiti i taj drugi fakultet. Tako su Vigo i mama postali i inženjeri kao tata, još se ni rodio nije, a ima svoju prvu diplomu - kaže ponosno Irena koja je postala diplomirani inženjer sigurnosti.

Stigne pogledati i novu sezonu 'Života na vagi'.

- Naravno, svima želim sreću u finalu, a meni se uvukla pod kožu moja mala Slavonka, mala Sara! Uistinu bih voljela da ona zablista na Alenovom ili mom mjestu od prošle godine - kaže iskreno.

Foto: Instagram

No, ističe da i sama jedva čeka opet početi vježbati.

- Trenirati sam morala prekinuti isti dan kad sam saznala za trudnoću, radi komplikacija, doslovno sam prva četri mjeseca ležala u krevetu, ali zato jedva čekam poslije babinja nastaviti i jako se tome veselim, cijeli tim me čeka i radujemo se nastavku trenkanja i ostvarivanju novih rezultata. Ivica i ja smo Slavonci i znamo da nam i ti poznati geni malo predispozicijski naginju na veće proporcije pa smo odlučili oboje poraditi na sebi što se tiče fit životnog stila kako bi i dječicu odgajali u tome duhu i učili ih zdravom životu. Tako da je i on po povratku u Hrvatsku počeo intenzivno vježbati i baš se radujemo zajedno krenuti uživati u tome - priča pravnica i buduća majka.

Foto: Instagram

Za kraj ima i poruku za sve one koji prate 'Život na vagi'.

- Dragi moji, vježbajte, živite zdravo i kolektivno obiteljski uživajte u tome, to će vas sve više povezati, bolje ćete se osjećati, a i takvim stilom života više ćete godina provesti zajedno na ovom svijetu jer ćete biti zdraviji... Voli vas sve vaša vječita pozitiva, Ira - poručila je. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naši partneri pišu
Message