Show

Komentari 12

Skoko: 'U šoku sam. Bourdain je bio moj gastronomski idol...'

Skoko: 'U šoku sam. Bourdain je bio moj gastronomski idol...'

Brojni obožavatelji i kolege opraštaju se od kuhara na društvenim mrežama, a vijest o smrti slavnog kuhara iznenadila je i našeg poznatog kuhara Davida Skoku koji je kazao da je šokiran

Anthony Bourdain (61), američki kuhar, ubio se u Francuskoj gdje je snimao novu seriju za CNN. U hotelskoj sobi ga je našao prijatelj, također kuhar, Eric Ripert.

Vijest o smrti slavnog kuhara iznenadila je i našeg poznatog kuhara Davida Skoku koji je kazao da je šokiran. 

Rekao je da se s njim upoznao dok je bio u Hrvatskoj, a premda su se družili tijekom samo jednog dana, na njega je ostavio dojam osobe s puno životnog iskustva. Iako nisu realizirali dublje veze, nekoliko su puta kontaktirali putem e-maila kako bi dogovorili mogući posjet u New Yorku. 

- Bourdain je bio moj gastronomski idol jer mu je bio veoma važan socijalni aspekt. Bio je veliki promotor gastronomije i njezine različitosti te je općenito predstavljao život s hranom. Sviđao mi se njegov stav prema hrani jer je izašao iz kuhinje i sagledao širu sliku kako gastronomije, tako i različitih zemalja u koje je odlazio i njihovih političkih situacija. Neopisivo mi je žao - rekao je Skoko i istaknuo kako se divio Bourdainu.

Iggy Pop: Volio sam tog tipa...

Brojni obožavatelji i kolege opraštaju se od kuhara na društvenim mrežama.

- Šokiran sam. Volio sam tog tipa, bio je svjetla zraka blagosti i dobrih vibracija u mom životu - napisao je Iggy Pop.

Najčitaniji članci