Show

Komentari 3

Skoro je slomio vrat: Prolaznik je 'škicao' Elisabettu Canalis

Skoro je slomio vrat: Prolaznik je 'škicao' Elisabettu Canalis

Dok Clooney već ima novu djevojku, Elisabetta još nije pronašla novog muškarca, ali talijanska glumica svojom zavidnom linijom muške poglede itekako privlači

Iako je pri tri tjedna završila sa svojim natjecanjem u 'Plesu sa zvijezdama', bivša djevojka Georgea Clooneyja (50) i dalje privači brojne poglede. Za kupovinu kućnih potrepština Elisabetta Canalis (33) odjenula je kratku haljinu koja je otkrivala njezinu zavidnu liniju. Dok je izlazila iz supermarketa za njom se okrenuo muškarac koji je dolazio u kupovinu. Gurao je kolica, ali čini se da o ulasku u trgovinu i nije razmišljao. Iako je nosio sunčane naočale, vidljivo je da je glumicu promotrio od glave do pete. Dok ju je 'škicao' toliko se okrenuo da se činilo kako će slomiti vrat.

Prezenterica je u kratkoj haljinici pokazala dekolte i duge noge.

Dok Clooney već ima novu djevojku, bivšu američku hrvačicu Stacy Keibler (32), Elisabetta još nema novog dečka. Samo je nedavno viđena na večeri s glumcem Mehcadom Brooksom (30). Na svom Twitter profilu prošli tjedan objavila je fototgrafije u kupaćem kostimu. 

Najčitaniji članci