Show

Komentari 17

Skupio je 15 koraka prednosti, a lovac Kotiga mu je presudio s pitanjem o Teletubbiesima...

Skupio je 15 koraka prednosti, a lovac Kotiga mu je presudio s pitanjem o Teletubbiesima...

'Ruku na srce imali ste lakši set, pa vas je tu malo pomazilo, no i za takav set treba imati koncentracije i rezona', rekao je lovac Kotiga natjecatelju na to što je skupio 15 koraka prednosti

U novoj epizodi HRT-ove Potjere lovac Dean Kotiga ponovo je u zadnjim sekundama stigao natjecatelja Gorana koji je u završne dvije minute skupio zavidnih 15 koraka prednosti.

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, Goran (46) dolazi i Zagreba i diplomirani je pravnik no, često posjećuje i pub kvizove. U prvoj minuti skupio je 24.500 tisuća kuna i to obranio na ploči, a zatim 15 koraka prednosti u završnoj u kojoj je ostao sam nakon ispadanja ostalih kandidata.

- Ruku na srce imali ste lakši set, pa vas je tu malo pomazilo, no i za takav set treba imati koncentracije i rezona - rekao mu je lovac Kotiga.

Ipak, Goranu je prije svega presudilo to što nije znao odgovor na dva pitanja koja je mu je Dean prepustio u svojoj završnoj potjeri. 

Prvo pitanje je bilo "Grad La Línea graniči s kojim britanskim prekomorskim teritorijem?", a ni jedan ni drugi nisu znali da je riječ o Gibraltaru. 

Drugo pitanje je bilo "Kako po latinizmu za stup nazivamo potporanj na kojem počiva konstrukcija mosta?", čiji je odgovor bio pilon. 

Za kraj ove napete emisije, sastavljači nisu ostavili tako 'napeto' pitanje. Naime, Dean Kotiga odnio je pobjedu na pitanju "Koji od Teletubbiesa dijeli ime s europskom rijekom?". Rijetko tko ne bi znao ovaj odgovor, a on je, naravno, Po. 

Dovoljno kratko pitanje i dovoljno jednostavan odgovor srušio je pravnika Gorana, koji će svoju sreću morati iskušati u nekoj idućoj emisiji. 

- I moj set je bio zahvalan, ali bila su dva teška pitanja. Srećom ni vi ih niste znali - zaključio je Kotiga. 

Najčitaniji članci