Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Slash ne želi priznati da se priprema okupljanje Gunsa

Slash na izravno pitanje o sve češćim glasinama da se priprema ponovno okupljanje grupe Guns N’Roses, nije htio dati jasan odgovor, kao što to čini i Axl

Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
6 komentara

Slash na izravno pitanje o sve češćim glasinama da se priprema ponovno okupljanje grupe Guns N’Roses , nije htio dati jasan odgovor. Naime, nedavno je poznati gitarist otkrio da su otklonjeni 20-godišnji nesporazumi s Axl Roseom , pa su krenule priče da je sve to samo uvod u ponovno okupljanje benda.

Naime, Axl Rose je jedini preostali član originalne postave Gunsa u sadašnjem sastavu grupe. U razgovoru za magazine ‘Telegram’, Slash je elegantno i pristojno preskočio izravan odgovor na pitanje novinara o toj temi, tvrdeći da je potpuno koncentriran na objavljivanje solo albuma.

Podsjetimo, zadnji je puta izravno komentirao glasine u svibnju prošle godine rekavši: ‘Nikad ne reci nikad. Moram biti jako oprezan u izjavama na tu temu. Naime, ako svi žele to napraviti iz pravih razloga onda sam siguran da bi publika to pozdravila. Moglo bi u nekom trenutku biti zabavno to napraviti’.

To je odmah potaknulo nade brojnih obožavatelja, jer je do tada Slash uvijek govorio da ponovno okupljanje ne bi bilo u interesu samog benda. Grupa Guns N’Roses osnovana je u Los Angelesu 1985., a Slash je otišao 1996.. Svirao je na zagrebačkoj Šalati, 26. lipnja ove godine.

Naši partneri pišu
Message