Obavijesti

Show

Komentari 23

Slave Božić i rođendan na isti dan: Novković, Dido i Lennox...

Slave Božić i rođendan na isti dan: Novković, Dido i Lennox...
6

Brojne poznate zvijezde rođendan i Božić slave na isti dan, a iako neki nisu oduševljeni što se dva velika datuma u njihovim životima poklapaju, drugi smatraju kako je to najveći blagoslov koji možeš dobiti...

VIDEO

Oni koji su rođeni na Božić znaju koliko se ”čari” krije u poklapanju datuma. Osim što dobiju samo jedan poklon, njihov rođendan često zna biti zasjenjeni velikim blagdanom. Pogledajmo koji su to ”nesretnici” i ”nesretnice”. 

Humphrey Bogart

127529600

Kultna filmska ikona, Humphrey Bogart, rođen je 1899. godine na današnji dan. Jedan od najvećih američkih glumaca u povijesti proslavio se ulogom Ricka Blainea u popularnom filmu 'Casablanca', a zatim je trijumfirao u filmovima 'Duboki san', 'Otok Largo' i 'Afrička kraljica' za koji je osvojio Oscar za najboljeg glumca. Također, Američki filmski instut proglasio ga je 1999. najvećom muškom filmskom zvijezdom. Bogart je umro 1957. godine od raka jednjaka. 

Sissy Spacek

The Old Man and The Gun Photocall - 2018 Toronto International Film Festival

Američka glumica danas slavi 69. rođendan. U svojoj glumačkoj karijeri Sissy je najpoznatiju ulogu ostvarila filmom 'Rudareva kći' gdje igra country pjevačicu Lorette Lynn. Za taj film, Sissy je 1980. nagrađena Oscarom. 

Dido

Shreenshot

Iako više nije toliko popularna pjevačica, Dido, punim imenom Dido Florian Cloud de Bounevialle O'Malley Armstrong danas slavi 47. rođendan. Britanska pjevačica žarila je i palila početkom 2000-ih, a njezin album 'No angel' prodan je u čak 21 milijuna primjeraka. 

Annie Lennox

- O moj Bože. Ne mogu vjerovati da sam upravo napunila 64 godine. Sjećam se kao da mi je jučer bilo četiri - napisala je Annie na društvenim mrežama. Škotska glazbenica svoju karijeru započela je  u pop grupi The Tourists. Proslavili su je hitovi "Sweet Dreams" i "Here Comes the Rain Again", a glazbeni kanal VH1 proglasio ju je "najvećom živućom bijelom soul pjevačicom". 

Boris Novković 

Pjevač Boris Novković proslavio je 51. rođendan. Čini se kako mu je 2018. godina bila veoma uspješna s obzirom na to čeka prinovu s 25 godina mlađom Iris Volf. Iako se ne zna čeka li par curicu ili dječaka, Boris je otkrio kako se Iris osjeća odlično te kako se veseli tome što će postati otac po treći put. 

Marija Miholjek

NovaTV

Televizijska voditeljica danas navršava 42 godine, a jednom je prilikom za Dnevnik.hr rekla kako joj je ovo najdraži dio godine jer ima dvostruko slavlje. 

- U djetinjstvu me, istina, znalo zasmetati, ali danas sam presretna zbog toga! Imati rođendan na Božić doista je poseban osjećaj i najljepši mogući dar - izjavila je voditeljica. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane