Obavijesti

Show

Komentari 26

Slavi 38. rođendan, a odavno je u mirovini i živi na staroj slavi

Slavi 38. rođendan, a odavno je u mirovini i živi na staroj slavi
30

Moj otac je tada bio jako loš čovjek. Zlostavljao me, psihički i fizički. Mogao bih pokazati sve svoje ožiljke sada, ispričao je Macaulay Culkin zašto je odustao od Hollywooda

VIDEO

Toliko sam bogat da mogu cijelo vrijeme sjediti s palcem u dupetu i gledati televiziju, a i dalje bih imao dovoljno novca za fakultet moje djece, rekao je svojedobno Macaulay Culkin koji danas slavi 38. rođendan. Glumca je proslavio film 'Sam u kući' 1990., a dvije godine kasnije je snimio i nastavak te božićne komedije. 

Screenshot

-  Taj klinac je jako pametan. Tipovi samo što mu ne provale u kuću, ali zašto on ne zove policiju? Smisli veliki plan umjesto da podigne telefon i nazove policiju. Mislim da je to veliki propust u filmu - ispričao je Culkin da mu još nisu jasne neke stvari o filmu 'Sam u kući'.

Glumac je u siječnju počeo voditi internetsku emisiju 'Zečje uši' s komičarem Mattom Cohenom (35) i do sada su snimili 35 epizoda. Svaki tjedan raspravljaju o raznim temama i imaju poznate goste. Macaulay je početkom ove godine ispričao da je zbog oca, glumca Kita Culkina (73) odustao od Hollywooda. 

- Moj otac je tada bio jako loš čovjek. Zlostavljao me, psihički i fizički. Mogao bih pokazati sve svoje ožiljke sada - ispričao je Culkin. Dodaje kako mu je otac znao prijetiti da će ga udariti ne bude li dobro odradio neki posao. 

- Ja sam do desete godine bio bolji u svemu što je on probao napraviti cijelog svog života. Bio sam bolji plesač i glumac. Bio je ljubomoran na mene i isfrustriran - rekao je glumac. 

Zvijezda filmova 'Sam u kući' smatra da je prekid njegovih roditelja 1995. najbolje što se obitelji dogodilo otkad zna za sebe. Njegovi roditelji Kit i telefonska operaterka Patricia Brentrup (64) bili su zajedno 21 godinu i imaju, osim Macaulaya, još petero djece, od kojih su se njih četvero okušali u glumačkim vodama no bez većeg uspjeha. 

- Jako rano sam poželio uzeti pauzu od Hollywooda i na kraju sam im rekao: 'Gotov sam, nadam se da ste se svi dovoljno obogatili jer ja novac više neću donositi' - rekao je Culkin, koji je s 15 godina blokirao svoje bogatstvo vrijedno oko 17 milijuna dolara od svojih roditelja. Macaulay je svojedobno progovorio o uzimanju heroina i istaknuo kako nije bio teški ovisnik. 

USA - "The Spy Who Dumped Me" Premiere - Westwood

- Nisam trošio 6000 dolara mjesečno na heroin. Davao sam puno manje - rekao je glumac koji se često hvali da besposličari i radi svašta jer si odavno može priuštiti mirovinu. Culkin je počeo uzimati drogu i antidepresive 2011. nakon prekida osmogodišnje veze s kolegicom Milom Kunis (35). Ona se ubrzo zaljubila u glumca Ashtona Kutchera (40) te ju je Macaulay molio da mu se vrati, ali ona je rekla da mogu biti samo prijatelji. 

- Suprotno popularnom vjerovanju, nikad nisam bio na odvikavanju. Nikada nisam bio u zatvoru i nikada me nisu uhitli. To su sve klišeji dječjih zvijezda i jako se trudim da bi ih izbjegao - istaknula je zvijezda filma 'Sam u kući'. 

Rex Premiere - Los Angeles

Culkin iza sebe ima propali brak s kolegicom Rachel Miner (38) kojom se oženio 1998., a razdvojili su se nakon dvije godine te 2002. razveli. Naime, Rachel je htjela djecu dok Macaulay nije bio spreman i htio se vratiti glumi. Culkin nije imao velikog uspjeha u tome te je tek odigrao uloge u predstavi u londonskom kazalištu i filmu 'Party Monster'. 

Glumac se nedavno pohvalio da je tri puta odbio ulogu u 'Teoriji velikog praska', iako su ga ganjali. Culkinu se radnja serije ne sviđa jer se radi od dva astrofizičara, štrebera koji žive s lijepom djevojkom. Culkin je komentirao da je odbio ulogu 'jer je kul', a nije otkrio koga je trebao utjeloviti. Istaknuo je da su bili uporni kako mu je to laskalo. 

- Ponovno su me pitali i moj se menadžer ljutio jer nisam htio pristati - rekao je glumac. 'Teorija velikog praska' završava 24. rujna ove godine s 12. sezonom, a zvijezde serije Jim ParsonsJohnny Galecki, Kaley CuocoSimon Helberg i Kunal Nayyar su od osme sezone zarađivali milijun dolara (oko šest i pol milijuna kuna) po svakoj epizodi. No Culkin je rekao da ne žali što je odbio veliku zaradu.

- Imao bih stotine milijuna dolara sad da sam odradio tu gažu. U isto vrijeme udarao bih glavom od zid - istaknuo je glumac. Culkin je od ljeta prošle godine u vezi s američkom glumicom Brendom Song (29). Par se upoznao na Tajlandu dok su snimali debitantski film glumca Setha Greena (44) 'Changeland'. 

- Ova je dobra, vjerojatno ću staviti neke bebice u nju uskoro. Mislim, stvarno smo vježbali - rekao je Culkin o svojoj curi. Dodao je kako će imati lijepe i divne bebice. 

 

This was inevitable.

A post shared by Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on

 

VIDI OVO: Najnovije slike Severine nakon skandala.

 

VIDI OVO! KVIZ: Koja ste pjesma 90-ih?

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin