Obavijesti

Show

Komentari 12

Slavko to može: Hvatamo se s curama dok drugi muku muče

Slavko to može: Hvatamo se s curama dok drugi muku muče
3

Ivana Vukušića i Slavka Sobina zgodne navijačice uče kako spretno mrdati guzom i širiti noge, a popularni glumac se još pokušava riješiti straha i izvesti opasni salto

VIDEO

Odlučili smo ovaj izazov prihvatiti muški i odraditi sve akrobacije kao prave cheerleadersice. Još nismo plesali s pomponima, pa me zanima koliko će to otežati koreografiju, rekao je glumac Slavko Sobin (31).

Njegov partner na ovotjednom zadatku showa 'Ja to mogu' Ivan Vukušić (34) ne misli da su im navijački dodaci presudni za pobjedu koju si priželjkuju. Uporni Sobin nagovara instruktoricu da im barem jednu probu organizira s kompletnom opremom.

- Kako ću ikad reći da sam bio cheerleader ako nisam držao pompon u ruci - šali se glumac. Dečki ne štede snagu dok plešu s djevojkama, ali su oprezni jer cheerleadersice često na treninzima dobiju teške ozljede. Dok skaću zrakom, pucaju im mišići i istežu ligamente. Slavko je za vježbanje salta unaprijed i unazad dobio posebnog trenera.

- To mi je najzahtjevniji element, ali najteže je pratiti djevojke. Njihove kretnje intenzivnije djeluju na publiku od plesa muškaraca. Ipak, nije nam loše, dok se drugi muče, mi se hvatamo s curama - pohvalio se Slavko. Vukušić je korake savladao već na prvoj probi, ali nikako da uhvati ritam.

- Nisam si mogao odabrati prikladnijeg kolegu od Vuka. Od njega su bolji jedini Tolja, Bilman, Lana, Jelena i Tamara - podbada glumac voditelja. Slavko nakon napornih treninga juri na snimanja druge sezone popularne serije 'Crno-bijeli svijet'. Splićanin u seriji igra smotanog fotoreportera Žungula, za kojeg Slavkovi prijatelji komentiraju da su jako slični.

- Svi koji me znaju kažu da im je teško reći da sam odglumio Žungula te da se od njega razlikujem samo zbog šminke i kostima - zaključio je glumac.

 Svi koji 19. prosinca žele biti u studiju HTV-a mogu se prijaviti na 24sata.hr. Ispunite obrazac na našem portalu, a žiri će odabrati desetero sretnika koji će dobiti ulaznice.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima
Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'