Obavijesti

Show

Komentari 3

Slavna Cindy Crawford na naslovnici Cafea?! Ne, to je naša glumica i redateljica Arija Rizvić

Slavna Cindy Crawford na naslovnici Cafea?! Ne, to je naša glumica i redateljica Arija Rizvić
8

SAMO UZ 24SATA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama

Nina Violić me još od prve godine studija zove Cindy. Pun pogodak, rekla nam je redateljica i glumica Arija Rizvić (28) kad smo joj predložili da za naslovnicu Cafea utjelovi slavni supermodel. Čim je ušetala u studio, bez šminke, prirodna, uvjerila nas je koliko frapantno nalikuje na Cindy Crawford.

U velikom intervjuu otkrila nam je na čemu konkretno radi, što priprema za jesen, ima li tremu dok radi s velikim glumačkim imenima koje je gledala još kao dijete te je li je dečko, sportski novinar Marko Vargek, zarazio sportom.

Elvis Presley je živ! Pjevač Filip Rudan kao kralj rock'n'rolla
Elvis Presley je živ! Pjevač Filip Rudan kao kralj rock'n'rolla

Ni 60 godina nakon smrti interes za Marilyn Monroe ne jenjava. Samo ove godine snimljene su dvije TV serije, dva dokumentarna i jedan igrani film o životu holivudske ikone, čija popularnost raste s protokom vremena od njezine tragične smrti, a preminula je 4. kolovoza s 36 godina.

Marilyn Monroe

Prije dvije godine, na isti datum kao Merlinka, napustio nas je glazbeni velikan Rajko Dujmić. Za sobom je ostavio golemi opus i - prazninu. I danas se prepričavaju njegove brojne anegdote...

Šezdeset godina postojanja nedavno je proslavio i najdugovječniji rock-bend na svijetu. Tko zna bi li Rolling Stonesa bilo da se Mick Jagger i Keith Richards, nekadašnji prijatelji iz osnovne škole, nisu sreli na željezničkoj postaji 1961. Ostalo je povijest...

Rolling Stones concert

Obećavajući osnovni zaplet serije 'The Longest Night' - serijski ubojica doveden je u zatvor, koji se zatim nađe pod opsadom paravojske koja ga želi osloboditi (i vjerojatno smaknuti) - nažalost, ni približno nije ispunio potencijal koji je imao.  Malo vuče na ‘La Casa de Papel’ i odličnu ‘Ćeliju 211’, ali to je sve.

Donosimo i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u četvrtak.