Show

Komentari 3

Slavni glazbenik iznenadio fana s Downovim sindromom za 30. rođendan, snimka postala hit

Slavni glazbenik iznenadio fana s Downovim sindromom za 30. rođendan, snimka postala hit

Izraz na Danovu licu bio je iskaz čiste sreće i iznenađenja, a Kid Rock mu je poklonio potpisane predmete i gitaru te mu obećao da će mu nabaviti i karte za jedan od njegovih budućih koncerata

Rođendansku zabavu kakvu je vjerojatno mogao samo sanjati Dan McGurk (30) na kraju je zaista i imao, no ništa ne bi bilo moguće da na iznenađenje nije pristao i proslavljeni glazbenik Kid Rock (50). 

POGLEDAJTE POZIVNICU ZA ROĐENDAN:

Dan ima Downov sindrom, a želja mu je bila da mu na rođendansku proslavu dođe njegov omiljeni glazbenik, kojeg je pozvao YouTube videom, koji je ubrzo postao viralan.

Nada je vjerojatno potajno postojala, no roker je ipak sve iznenadio kad se uistinu pojavio u jednom restoranu u Detroitu, upoznao se s muškarcem i njegovom obitelji, zapjevao slavljeniku, zagrlio ga i rukovao se s njim.

POGLEDAJTE VIDEO S PROSLAVE:

Izraz na Danovu licu bio je iskaz čiste sreće i iznenađenja, a Kid Rock mu je poklonio potpisane predmete i gitaru te mu obećao da će mu nabaviti i karte za jedan od njegovih budućih koncerata. Snimka se ubrzo proširila Redditom, a korisnici su oduševljeni rokerovom gestom. 

Najčitaniji članci