Obavijesti

Show

Komentari 108

Slavni muškarci koji su javno bili u vezi s maloljetnicama

Slavni muškarci koji su javno bili u vezi s maloljetnicama
13

Neki slavni muškarci započinjali su veze s tinejdžericama, a svoje romanse nisu niti skrivali, iako je u nekim američkim državama takav odnos čak i kažnjiv

VIDEO

Sonny Bono

Pjevač je upoznao Cher (69) kada je njoj bilo tek 16 godina te ju je zaposlio kao svoju spremačicu. Sonny , tada 27-godišnjak, pomogao je Cher da započne svoju glazbenu karijeru, što je ona tada već godinama pokušavala.  Ubrzo su počeli surađivati i započeli svoj slavni duo. Vjenčali su se 1964., kada je Cher imala 18 godina. Rastali su se 11 godina kasnije.

Screenshot YouTube

POGLEDAJTE VIDEO: Slavni muškarci koji su javno voljeli mlađe djevojke

Pokretanje videa...

24sata Video 00:24

Wilmer Valderrama

Zvijezda serije 'Lude sedamdesete' ne skriva da voli tinejdžerice. S pjevačicom Mandy Moore bio je kada je njoj bilo 16 godina, a njemu 20. Četiri godine kasnije, započeo je vezu s tada 17-godišnjom Lindsay Lohan . Svoju vezu s pjevačicom Demi Lovato počeo je kada je njoj bilo 17 godina, a njemu 35.

Pixsell

Jerry Seinfeld

Komičar je bio na vrhuncu svoje karijere zbog hit serije 'Seinfeld' kada mu je bilo 38 godina, a tada je i upoznao Shoshannu, koja je imala 17 godina i bila učenica srednje škole. Bili su u vezi pet godina. Kada bi Seinfelda pitali o velikog razlici u godinama, on bi rekao da je 'Shoshanna osoba, a ne broj godina' te da se 'jednostavno dobro slažu'.

Donna Ward/Press Association/PIXSELL

Doug Hutchison

Dough, koji je glumio s Tomom Hanksom u filmu 'Zelena milja', započeo je vezu s 16-godišnjom Courtney Stodden . Njemu je tada bilo 50 godina. Par se ubrzo vjenčao, uz pisano odobrenje njenih roditelja. Snimili su vlastiti reality i nisu ih zamarale osude na račun razlike u godine. Rastali su se krajem 2013., no ubrzo su se pomirili, a nedavno su proslavili četvrtu godišnjicu braka.

screenshoot

Paul Walker

Samo dva dana nakon njegove smrti, pojavile su se glasine da je svoju vezu s Jasmine Pilchard-Gosnell započeo kada je njoj bilo 16 godina, a njemu 32. Par se navodno zaručio kada je ona navršila 19, a Paulova kći tada je imala 9 godina.

DPA/Pixsell

Elvis Presley

Kralj rock'n'rolla zaljubio se u Priscillu na tulumu u svom domu kada je ona imala samo 14 godina. Dvije godine nakon toga, Elvis ju je vodio u divlje provode Las Vegasom, dok su njeni roditelji mislili da je u Elvisovom losanđeleškom domu. Nakon gotovo sedam godina veze, par se vjenčao 1966. godine.

PIXSELL

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu