Obavijesti

Show

Komentari 167

Slavonka Claudia ultrazvukom dokazala da su grudi prirodne, doktor: 'Kao od majke rođene!'

Slavonka Claudia ultrazvukom dokazala da su grudi prirodne, doktor: 'Kao od majke rođene!'
10

Prirodnost njenih bujnih grudi izazvala je pomutnju kod fanova i ostatka čitatelja, a kako bi za zauvijek dokazala da je od prvog dana govorila istinu, otišla je stručnjaku...

VIDEO

Još od prvog njenog pojavljivanja u javnosti, svi su sumnjali da grudi influencerice Claudije Rivier (25) nisu prirodne. Ona je pokušala objasniti da nije oduvijek imala bujne grudi, nego je za sve kriv višak kilograma koji odlazi upravo tamo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Claudia Rivier grudi 00:59

- Kao mlađa definitivno nisam imala ovako bujne grudi, zapravo nisam mogla ni sanjati da ću danas bit poznata zbog njih. Ljudi često preispituju moju prirodnost s obzirom na građu tijela, nije im jasno zašto u nekim dijelovima tijela ne dobivam kilograme, dobivam, samo u manjim količinama, a zasluge za to svakako idu građi tijela - ispričala je prije nekoliko mjeseci.

Krajem lipnja, nakon što je grudi ukrasila kockicama kao podršku 'Vatrenima' odlučila je otići na rengensko snimanje kako bi svima dokazala pravu istinu. Njenu istinu.

VIDEO Ovaj članak nema naslov. Zaključili smo da je nepotreban
VIDEO Ovaj članak nema naslov. Zaključili smo da je nepotreban

- Odlučila sam vam snimiti zanimljivi i edukativni video, malo drugačiji nego inače, koji vjerujem svi dugo očekujete. A to je jesu li moje grudi prirodne ili nisu. Danas ćemo to zaista i doznati od jednog uglednog liječnika doktora Ivana Drinkovića koji će napraviti ultrazvuk mojih grudi - ispričala je u video zapisu Claudia.

- Sve to u svrhu razotkrivanja gorke istine jesu li moje grudi prirodne ili nisu, odnosno jesu li uvećane jednom od metoda povećavanja grudi - dodaje.

U nastavku, influenserica je vješto objasnila razliku između uvećanja grudi silikonom te lipo transferom. Isto to je kasnije i sam doktor ponovio.  

Ugodno smještena u doktorovoj ordinaciji Claudija se prepustila rješavanju misterija.

- Kao što vidite, radi se o zdravim i normalnim dojkama, u kojima nema nikakvog silikona niti lipotransfera.  Dojke su uredne i zdrave, imaju vezno tkivo i mast te nema nikakvih uvećanja. I sve je prirodno 'kao od majke rođeno' - otkrio je doktor prilikom pregleda.

U nastavku on pojašnjava da bi se eventualni silikon vidio, ali kako ga nema, nalaz je posve uredan. I što je najbitnije za sve skeptike, bez ikakvog liječničkog zahvata ili zahvata u smislu povećanja.

- Silikonski umetci imaju svoje nedostatke, može doći do komplikacija, od pucanja silikona do razvijanja limfoma. A s lipo transferom ne mogu se postići tako dobri rezultati kao sa silikonom, on je više za kozmetiku dojke - pojašnjava i dodaje:

- Onaj tko nema iskustva, teško može prepoznati jesu li dojke povećane ili ne. Mi koji se bavimo dojkom odmah vidimo je li ona povećana ili ne. Takve dojke su nešto tvrđe, vidi se rez, operiranu dojku stručnjak prepozna, a s ultrazvukom se sve vidi idealno kao i mjesto reza - završava doktor.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 167
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao