Obavijesti

Show

Komentari 6

Slomila ga je sinova nesreća: Nakon toga prestao je pjevati

Slomila ga je sinova nesreća: Nakon toga prestao je pjevati
2

VEĆ IMA GAŽU Gašpara Hodonja, koji se natječe u showu ‘Nikad nije kasno’, član žirija Mate Bulić pozvao je da nastupi na njegovu koncertu nakon što ga je čuo kako pjeva njegov hit

VIDEO

U glazbeni show 'Nikad nije kasno' došao sam da se malo opustim. Htio sam izbaciti brigu iz glave, koju u sebi nosim, kaže Gašpar Hodonj (62) iz Višnjevca kraj Osijeka.

Zbog sina je prestao pjevati

Njegov sin Igor (39) prije pet godina teško je nastradao u prometnoj nesreći, nakon koje je bio u komi pet mjeseci. Gašpar je nakon toga u roku od manje od mjesec dana potpuno posijedio.

- To je bio strahovit šok. Život mi se promijenio u sekundi. To je bila strahovita tragedija, strašna. Stres i šok bili su ogromni. Sin mi se dan danas oporavlja, zato pet godina nisam mogao dotaknuti instrumente. I danas se brinem za sina s kojim odlazim na terapije - kaže Gašpar. Nakon životne tragedije prestao je pjevati.

- Bio sam gotov. Da nije bilo mog prijatelja Mirka Sabadžije ne bih više nikad primio mikrofon. Nisam mogao kad mi je sin ležao u komi. Počeo sam ponovno pjevati tri mjeseca prije ulaska u show - kaže Gašpar. U showu je zapjevao hit 'Moja Hercegovina' Mate Bulića (59), koji je bio gostujući član žirija. Kad ga je Mate čuo, oduševio se i pozvao ga kao gosta na svom koncertu.

- Bio sam sretan, kako ne bih bio. Mate Bulić, Mišo Kovač i Oliver Dragojević moji su glazbeni uzori - kaže Gašpar. Od drugog razreda osnovne škole svira klavir i harmoniku. S 13 godina osnovao je grupu Mambo, koju su nakon smrti bubnjara 1971. preimenovali u Walt, a u tom je bendu pjevao i svirao klavijature.

U sretnom je braku 42 godine

S njim je po svadbama i zabavama nastupala i njegova kći Ana (30).

- Izuzetno je glazbeno nadarena. No kako to ide, opredijelila se za faks, a onda i brak - kaže Gašpar.

U braku je 42 godine. Sa suprugom Marijom (61) osim Igora i Ane ima i kćer Renatu (42). Gašpar je i djed troje unučadi. Ima unuke Zdravka (22) i Hrvoja (17), te unučicu Saru (3).

- Supruga me poticala da se bavim glazbom. Dok sam noćima svirao po terasama i hotelima ona je čuvala djecu - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija