Show

Komentari 179

Slučaj Lovren: Dario Torbić i njegov otac završili na policiji

Slučaj Lovren: Dario Torbić i njegov otac završili na policiji

Dario Torbić i njegov otac Damir bit će ispitani pred Državnim odvjetništvom. Uhićeni su zbog sumnje da su učinili kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode

Odvjetnica Darija Torbića (26), navodnog ljubavnika Anite Lovren, Željka Pokupec potvrdila je da je angažirana kao njegova braniteljica. Kako kaže Pokupec, Torbić je uhićen u utorak u 11.50, a danas u 14 sati trebao je biti ispitan pred Državnim odvjetništvom. Na policiji je završio i Darijev otac, Damir (48), a privedeni su zbog sumnje da su počinili kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode.

Britanski tabloid The Sun otkrio je šokantnu pozadinu koja stoji iza navodne ljubavne afere Anite Lovren (27). Aniti se dodvoravao Torbić s namjerom da se domogne pola bogatstva Dejana Lovrena (27), koje bi Anita dobila nakon razvoda. Dario se tako, navodno, htio dokopati 3,5 milijuna funti. 

Njegov plan otkrila je prijateljica Lovrenove supruge, Anita Dražić britanskom tabloidu The Sun. Ona je, tvrdi, htjela upozoriti nogometaševu suprugu o Darijevu planu. Torbić je saznao da se Dražić želi 'izlanuti' te ju je, piše The Sun, oteo usred bijela dane i odveo u šumu i tamo joj prijetio pištoljem.  

 

Najčitaniji članci