Obavijesti

Show

Komentari 205

Smislila novi trend: Lidija je izrezala hlačice i pokazala sve

Smislila novi trend: Lidija je izrezala hlačice i pokazala sve
6

Jednom se Lidija osvrnula na golišave fotografije na kojima je navodno kolegica Severina i rekla kako takve njezine slike neće javnost vidjeti. Sada je pozirala u trapericama koje imaju rupe i pokazala golu stražnjicu

VIDEO

Pjevačica Lidija Bačić (33) često objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama kojima privlači mnoštvo komentara i lajkova. Ovoga puta otišla je korak dalje od kupaćih kostima i gaćica. Pozirala je u trapericama koje imaju rupe kako bi pokazala golu stražnjicu. Osim fotografije, fanove je 'počastila' i videom. 

POGLEDAJTE: 

Pokretanje videa...

00:08

- Hlače k'o hlače - napisala je Lidija u opisu snimke na kojoj šeta u vrućim hlačicama, a njezini pratitelji imali su inspirativne komentare.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Znači ćerce draga, lipa si, bomba si, ali odluči hoćeš se naslikavati i na tome zarađivati novce ili pjevati. Ovo ti nema smisla. Niti tamo, niti 'vamo si - napisao joj je pratitelj. Bilo je onih koji podržavaju Lidijin modni ukus. 

- Dobre su ti hlače. Muškima su oči ispale - piše ispod objave.

Jednom prilikom Lidija se osvrnula na golišave fotografije na kojima je navodno kolegica Severina (46) i rekla kako takve njezine slike neće javnost vidjeti. Objavila je fotografiju gdje pozira s ljepljivom trakom i napisala da je to jedini 'sex tape' vezan za nju.

- Ni sasvim gole i degradirajuće slike nećete doživjeti. Od mene nećete nikada dobiti više od dobro odmjerenih showbizz fotografija koje koristim za društvene mreže ili koncertne nastupe. Ali i ništa manje od dobrih pjesama i dobrih koncerata. Poštujem sebe, svoju obitelj i neke granice neću prijeći, kao i mnoge kolegice - rekla je tada Bačić. 

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 205
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...