Obavijesti

Show

Komentari 13

Smith iskreno o svojoj probavi: 'Po 3 dana ne obavljam nuždu'

Smith iskreno o svojoj probavi: 'Po 3 dana ne obavljam nuždu'
6

Zbog toga ti prdac smrdi, nadovezao se sin Jaden na očevu izjavu. Will se tijekom praznika udebljao i imao je 102 kilograma. Za doručak znao pojesti četiri, pet muffina...

Glumac Will Smith zvijezda je televizije i filma od mladih dana, dok je još glumio Princa iz Bel Aira. Njegova popularnost se ne smanjuje s godinama te i dalje dobiva dobre uloge, a danas je napunio 51 godinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

00:18

S obitelji je gostovao u showu 'Red Table Talk' kojeg njegova supruga Jada Pinkett Smith (48) vodi na Facebooku. U posljednjoj epizodi Will je javnosti rekao stvari iz privatnog života koje dosad nije, a kako kaže, želio je.

- Ponekad po tri dana ne obavim velku nuždu - rekao je Will, a njegov sin Jaden (21) se nadovezao:

- Zbog toga ti prdac smrdi.

Will je pričao i o svojoj težini. Tijekom ljetnih praznika se udebljao i imao je 102 kilograma jer je za doručak znao pojesti četiri, pet muffina. 

- Jada i Willow su mi smislili nadimak. Zvali su me 'debeljuca'. Ne želim da mi obitelj govori da sam debeljuca - rekao je glumac. 

Abu Dhabi Grand Prix - Race - Yas Marina Circuit

Nakon što je shvatio da se udebljao, Will je počeo više paziti na svoje zdravlje. 

- S 50 godina si doslovno ono što jedeš - zaključio je Will koji, tvrdi, voli puno jesti. U emisiji su Jada i Will rekli da su napravili intervenciju zbog prehrambenih navika njihovog sina Jadena. 

- Sad je vegan i primijetili smo da ne jede dovoljno proteina. Jako je smršavio, izgleda ispijeno - rekla je Jada. Dodaje da je njihov sin spao na svega jedan do dva obroka dnevno. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZVIJEZDE VRIŠTE':

Pokretanje videa ...

13:24