Obavijesti

Show

Komentari 66

Smrt od droge i seksa: Našli su im tijela u hotelskim sobama...

Smrt od droge i seksa: Našli su im tijela u hotelskim sobama...
1

Pjevačica Cranberriesa izdahnula je u kupaonici hotelske sobe u Londonu. Na sličan način prije nje umrli su i Anne Nicole Smith, Whitney Houston, David Carradine, Janis Joplin

VIDEO

Tijelo pjevačice Cranberriesa Dolores O'Riordan u kupaonici sobe hotela 'London Hilton on Park Lane' pronašle su spremačice. Imala je 46 godina. Londonska metropolitanska policija izvijestila je da se uzrok smrti još ne zna, a njezina obitelj u Irskoj je shrvana. 

FILE PHOTO: Irish singer O

- Dolores je bila užasno depresivna tjednima prije smrti. Patila je i od bolova u leđima zbog čega je otkazala većinu nastupa prošle godine - kažu njezini bliski prijatelji. Dodaju kako je u londonskom studiju snimala nove glazbene materijale, a nedavno je nastupala s američkim bendom D.A.R.K. S glazbenikom iz tog benda, Oleom Koretskyjem, bila je u kraćoj vezi. 

David Gest

Pixsell

Komičar, reality zvijezda i producent, koji je bio u braku s glumicom i pjevačicom Lizom Minnelli (71) manje od godinu dana do 2003., umro je u travnju 2016., u hotelu Four Seasos u Londonu. Njegovi zaštitari zabrinuli su se nakon što ga nisu vidjeli nekoliko dana. Gest je u toj sobi živio posljednjih šest mjeseci svog života.

David je umro od posljedica srčanog udara, a njegovi su prijatelji otkrili da je bio ovisan o nizu lijekova zbog kojih je znao biti dezorijentiran. Tjelohranitelj Iman Handi, koji je za Lizinog bivšeg radio 16 godina, tvrdi daj je od Geta primio jako čudan poziv. 

- Mislim da sam ga čuo kako umire - rekao je Iman. 

Whitney Houston

Whitney Houston died in L.A

Glazbena diva umrla je u veljači 2012,, a pronađena je u kadi hotelske sobe Beverly Hilton Hotela u Los Angelesu, uoči dodjela nagrada Grammy. Kao uzrok smrti navedeno je utapanje, a u tom trenutku u krvi je imala kokaina. Menadžment hotela prije četiri godine preuredio je sobu zbog morbidnih gostiju koji su unajmljivali sobu samo kako bi se fotografirali u toj kadi. 

John Belushi

Glumac i komičar, koji je jedan od sedam članova originalne postave kultne emisije 'Saturday Night Live' i zvijezda 'Blues Brothersa', pronađen je mrtav u ožujku 1982. u hotelu Cheteau Marmot u Los Angelesu. Belushi je umro od predoziranja mješavinom speeda i kokaina. Komičara je u hotelskoj sobi pronašao njegov privatni trener, s kojim je imao isplanirani trening tog jutra. Belushi je imao 33 godine. Dva mjeseca nakon što je umro, kanadska pjevačica i dilerica Cathy Smith priznala je da je Johnu dala smrtonosnu dozu mješavina droga. Zbog toga je iza rešetaka 'odležala' 15 mjeseci. 

David Carradine

david carradine 01-

Glumac, najpoznatiji po ulogama u TV seriji 'Kung Fu' te filmovima 'Kill Bill', pronađen je mrtav u luksuznom apartmanu hotela u Bangoku. Tamo je bio zbog snimanja filma 'Stretch'. Carradina su pronašli golog u ormaru, a oko vrata je imao omču. Glumac je umro uslijed pokušaja autoerotske asfiksije, odnosno samozadovoljavanja tijekom kojeg se ograniči dotok kisika u mozak. 

Njegova udovica Annie kasnije je tužila produkciju filma jer su, tvrdila je, prekršili ugovor po kojem su bili obavezni pružiti mu pomoć u bilo kojem danom trenutku. Carradine je te večeri zvao asistente, ali oni su već bili u izlasku na drugom kraju grada. Annie je produkcija na kraju isplatila 400 tisuća dolara. 

Anna Nicole Smith

Manekenka i starleta je umrla 8. veljače 2007. u hotelskoj sobi 607 hotela Seminole Hard Rock na Floridi. Nekoliko mjeseci ranije od predoziranja joj je preminuo dvadesetogodišnji sin Daniel. Nakon smrti sina bila je često bolesna. U hotelskoj sobi uzela je smrtonosnu dozu raznih tableta. Iza sebe je ostavila petomjesečnu djevojčicu Dannielynn (11) koju dana odgoja njen biološki otac Larry. 

Janis Joplin

You Tube

Glazbenica se nije pojavila na snimanju što je jako zabrinulo njezinog tadašnjeg producenta. Paul A. Rothchild zaputio se prema hotelu u kojem je odsjela mlada glazbenica i ispred istog zatekao njezin automobil. Potom je ušao u sobu 105 i pronašao mrtvu Janis. 

Predozirala se heroinom, koji je, kako se kasnije saznalo, života koštao još neke ljude koji su kupovali od istog dilera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju