Obavijesti

Show

Komentari 26

Smrt tijekom produkcije: Oni nisu doživjeli posljednju klapu

Smrt tijekom produkcije: Oni nisu doživjeli posljednju klapu
1

Neki od njih život su izgubili nesretnim slučajem, od nekih je jača bila opaka bolest, a neki su svoj život odlučili okončati sami. Filmove koje su tada snimali nikada nisu vidjeli

VIDEO

Ove zvijezde preminule su za vrijeme snimanja filmova i serija u kojima su bile angažirane.

Brandon Lee

screenshot

Brandon Lee, sin Brucea Leeja, život je izgubio na setu filma 'Vrana' u kojemu je igrao glavnu ulogu. Imao je samo 28 godina. Glumac Michael Massee upucao ga je dok su snimali scenu. Iako se prvo sumnjalo na ubojstvo, dokazi su pokazali da se radilo o nesretnom slučaju. Incident se dogodio 1994. godine, a Massee je prvi puta o svemu progovorio tek 2005. godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Art Scholl

Art Scholl rođen je 1931. godine. Cijeli je život bio zaljubljenik u avione, a bio je i vlasnik pilotske škole. Uz to je za Hollywood snimao akcijske scene. Posljednju je snimio za 'Top Gun'. Nakon što je u jednom trenutku toga 16. rujna 1985. godine izgubio kontrolu nad avionom, ni on ni avion nikada nisu pronađeni. 

Vic Morrow

Glumac Vic Morrow te dvoje dječjih glumaca Myca Dinh le (7) i Renee Shin-Yi Chen (8) umrli su nakon što je na njih pao helikopter iz kojega se snimala jedna scena za film 'Twilight Zone: The Movie'. Eksplozija je zahvatila rep helikoptera nakon čega se on počeo nekontrolirano vrtjeti. Posada istog je preživjela.

Natalie Wood

24sata

Glumica  je preminula 1981. godine u pauzi snimanja filma 'Brainstorm'. Utopila se kada je bila na krstarenju sa suprugom i prijateljima.Ova tragedija proglašena je nesretnim slučajem. Iako je većinu scena snimila , one koje su nedostajale snimila je dvojnica.

Nancy Marchand 

Glumica poznata je po ulozi Livije Soprano, Tonyjeve majke u hit seriji 'Obitelj Soprano', umrla je 2000. godine od raka pluća, a njena smrt je inkorporirana u priču treće sezone serije. Karijeru je počela 1951. godine kao kazališna glumica.

Jerry Orbach

Američki glumac proslavio se ulogama na Broadwayu, a najpoznatiji je po ulozi u hit seriji 'Zakon i red'. Preminuo je od raka prostate nakon snimljene tek druge epizode treće sezone ove serije. 

Paul Walker

Zvijezda filma 'Brzi i žestoki' poginula je 2013. godine u prometnoj nesreći. Kada je tragično izgubio život, film na kojem je radio bio je snimljen napola. U znak sjećanja na glumca, napravljen je 'njegov 'digitalni' lik koji se pojavio u filmu,

Marilyn Monroe

Screenshot

Glumičina iznenadna smrt u njenom domu u Los Angelesu 5. kolovoza 1962, službeno je proglašena samoubojstvom velikom količinom tableta za spavanje. Monroe je u to vrijeme snimala film naziva 'Something's Got to Give' koji nikada nije završen.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje