Show

Komentari 35

Snježana Mehun požalila se na uvredljivu poruku koju je dobila

Snježana Mehun požalila se na uvredljivu poruku koju je dobila

Čini se kako objave poduzetnice nisu po volji svim njezin pratiteljima, jer je objavila neugodnu poruku koju je dobila od hejtera. Ipak, postoje i oni koji je hvale i podržavaju, te im se Snježana zahvalila na društvenim mrežama

Snježana Mehun (50) posljednjih dana uživa na ljetovanju sa zaručnikom Franzom Schillingerom, za kojeg će se udati ovo ljeto. Na društvenim mrežama često objavljuje fotografije s njihovih putovanja na popularne destinacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Poduzetnica je nedavno na svom Instagram storyju objavila neugodnu poruku koju je primila. Naime, jedan korisnik joj je ponudio suradnju, a nakon što mu nije odgovorila nazvao ju je pogrdnim nazivom.

- Poštovani, zanima li vas suradnja uz vaš profil i reklamu našeg uz naše financijsko sponzorstvo? - glasila je prva poruka, a nakon toga joj je napisao 'Jesi tu, dro*o?'.

- Instagram je čudo - napisala je Snježana na storyju, te objavila i poruku podrške koju je dobila od jedne pratiteljice.

- Draga Snježana, veliki vam pozdrav. Obožavam vaše storyje, osjećam se kao da sama obilazim sva ta predivna mjesta. Divim se vašem entuzijazmu, energiji... Divna ste osoba. Puno lijepih pozdrava vam šaljem i ostanite tako divni, vedri, pozitivni i lijepi - glasila je poruka, a Mehun joj se zahvalila na lijepim riječima.

Najčitaniji članci