Obavijesti

Show

Komentari 30

Sobin i Nižetić uživali s Lenom u bazenu, Veljača pila pjenušac

Sobin i Nižetić uživali s Lenom u bazenu, Veljača pila pjenušac
9

Imat će najljepše uspomene, napisala je Jelena u opisu videa u kojem se vidi kako djevojčica istinski uživa u bazenu. Ivi Radić bilo je drago što je Lena otvorila sezonu kupanja, ali je i poručila kako je njoj još hladno

VIDEO

Glumica, scenaristica i aktivistica Jelena Veljača (39) otišla je na odmor u Rovinj nakon što je sredila napuknute zidove od potresa u Zagrebu. Dosad to nisu mogle jer su nakon tog 22. ožujka utočište potražile kod Jelenine prijateljice Ive Radić (43). U Istru je sa sobom povela i kćer Lenu (4), koja se ovih dana napokon vidjela sa svojom prijateljicom pa su se djevojčice poigrale u kućici na stablu.

Veljača se na društvenim mrežama pohvalila snimkama s odmora u Rovinju i otkrila kako je malena dovoljno hrabra pa se već okupala u bazenu. Mama se 'držala kraja' i pila pjenušac. Lena je uživala u društvu splitskog pjevača Luke Nižetića (36) i glumca Slavka Sobina (35). 

- Imat će najljepše uspomene - napisala je Jelena u opisu videa u kojem se vidi kako djevojčica istinski uživa u bazenu. Ivi Radić bilo je drago što je Lena otvorila sezonu kupanja, ali je i poručila kako je njoj još hladno.

Ovih je dana Veljača istaknula kako su se ona i njena Lena testirale na koronavirus. Dobile su i nalaze na kojima piše da su negativne, a uz sve to Jelena je priložila fotografiju na kojoj ona i djevojčica poziraju uz Jeleninu majku.

- Trenutak nakon negativnih testova na koronavirus, a dan prije Majčinog dana - napisala je Veljača i na taj način dala do znanja da je ovo prvi put da se obitelj našla na okupu nakon što su morale biti u izolaciji.

Brojne pratitelje zanimalo je gdje je Veljača obavila testiranje pa im je brzo riješila sve nedoumice. Otkrila je da su testiranje na korona virus obavile preko jedne privatne poliklinike, ali i uputila sve da se bris može uzeti i bez da napuštaš vlastitu kuću. 

- Zovi ih, dolaze doma - pojasnila je i dodala kako je test platila 350 kuna i još je 50 kuna dolazak stručnjaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...