Obavijesti

Show

Komentari 7

Socijalna služba ispituje odnose u kući Karleuše i Tošića nakon optužbi za obiteljsko nasilje

Socijalna služba ispituje odnose u kući Karleuše i Tošića nakon optužbi za obiteljsko nasilje
5

Policija je predala izvještaj o incidentu tužiteljstvu u Beogradu, a tužiteljstvo je naredilo da se socijalna služba uključi u cijeli slučaj. Nogometaš negira Jelenine navode

VIDEO

Pjevačica Jelena Karleuša (43) prijavila je supruga Duška Tošića (36) za obiteljsko nasilje na pravoslavni Božić, nakon što ju je navodno ošamario i pljunuo tijekom ručka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Karleuša prozvala sve koju jedu meso: 'Naručitelji ste ubojstva! Ruke su vam krvave, znajte to' 01:01

Policija je predala izvještaj o incidentu tužiteljstvu u Beogradu, a tužiteljstvo je naredilo da se socijalna služba uključi u cijeli slučaj i ispita sve odnose u njihovoj obitelj, piše Blic.

Tošić se o nedavnom incidentu odlučio se oglasiti na društvenoj mreži Instagram. 

- Poštovani pratitelji, prijatelji i pripadnici medija. Obično se ne volim obraćati ovim putem jer smatram da moje ime, lik i djelo trebaju biti vezani isključivo za sportsku priču i dobra humanitarna djela. Popratio sam što većina medija objavljuje u zadnjim danima i zato sam primoran obratiti se na ovaj način - započeo je Duško.

- Kao što znate i možete vidjeti, ja sam svugdje predstavljen kao nasilnik i u svakom sam naslovu ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Zato sam htio da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopće ne pronalazim! Ljudi koji me poznaju, znaju da sam ja čovjek koji se uvijek trudi biti gospodin ma gdje bio i što god radio. Zato bih htio da znate da ću i ovog puta ostati dosljedan sebi, ignorirat ću izmišljotine i čekati da vjetar protiv mene prođe - napisao je nogometaš.

- Također smatram da bismo svi trebali preusmjeriti svoje misli i energiju našem najboljem sportašu Novaku Đokoviću i stati svim srcem uz njega!!! Slično sam prošao u Kini i pretpostavljam kako mu je. Budimo uz njega - zaklkjučio je za kraj Duško na Instagram storyju.

Karleuša: 'Sve se pretvorilo u cirkus i lešinarenje po dobrom starom srpskom običaju...'
Karleuša:  'Sve se pretvorilo u cirkus i lešinarenje po dobrom starom srpskom običaju...'

Prisjetimo se, policija je utvrdila da je Tošić, navodno, prvo pljunuo pjevačicu, a zatim ošamario toliko jako da joj je nanio ozljede na licu, a još nije poznato koji je uzrok svađe para.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao