Obavijesti

Show

Komentari 10

Šogor i baka pomogli Eni oko večere, a gosti joj to zamjerili

Šogor i baka pomogli Eni oko večere, a gosti joj to zamjerili
9

Zoran je Eni dao devetku, Marija sedmicu jer joj je smetalo što su baka i šogor bili 'ispomoć', Spomenko ju je počastio osmicom, a Dubravki je sve bilo savršeno i dala je Eni ocjenu deset

VIDEO

Natjecatelje iz Moslavine danas će u „Večeri za 5 na selu“ ugostiti najmlađa kandidatkinja, ekonomistica Ena Petković iz Kutinske Slatine.

- Sve što me mama naučila naginje na tradicionalnu stranu - rekla je 30-godišnjakinja koja, uz svoje kulinarske vještine, želi pokazati i ljepote kleti Romić.

Nakon nabave namirnica Ena je počela pripremati svoj jelovnik, koji se sastoji od predjela Nije slatko, al' je torta, glavnog jela Moslavina u bakinom loncu i desert Taškrle.

- Vidim da je bakin meni u igri - bio je zadovoljan Zoran, a Dubravka je negodovala : „Žao mi je što si nisam ponijela neki sendvič.“

Baka Nada uskočila je pomoći svojoj unuci u spravljanju knedli za glavno jelo, a za Dubravku će napraviti malo drukčije jelo - umjesto divljači, dobit će gljive. A kad je stavila kuhati knedle, Ena je počela s pripremom predjela.

- Nadam se da mi neće poslužiti nešto što ne jedem jer se baš zainteresirala za veganski način prehrane - rekla je Dubravka. Na red je došao desert - i to pravi tradicionalni, a Dubravka će dobiti voćnu salatu.

Marija je došla ranije kako bi Enu iznenadila frizurom, a dotad je Enin šogor pripremao aperitiv.

- Bilo bi mi draže da je Ena to sama odradila - komentirala je Marija. Ubrzo su došli ostali natjecatelji i svi su nazdravili rakijom za zabavnu večer, a Ena ih je ugodno iznenadila pogačicama.

Predjelo su svi jeli osim Dubravke jer je u njemu bilo sira, no ona je dobila svoje!

- Ena se potrudila i napravila predjelo samo za mene. Svaka joj čast, baš je draga - rekla je Dubravka. Kad je donijela glavno jelo, Zoran je odmah imao komentar.

- Izgled me nije bacio s nogu, bilo mi je normalno napravljeno, ali ništa posebno - rekao je. Dubravka je dobila svoju verziju glavnog jela, a Marija također ne jede divljač, ali je naglasila: „Prvi put u životu učinit ću iznimku, probat ću barem komadić.“

Tijekom večere potegnula se priča kako pobjednik plaća janjca, a Spomenko ga peče, što se nimalo nije svidjelo Dubravki.

- Imala sam jedno malo janje koje sam othranila na dudicu i nekako ga ne mogu zamišljati na nečijoj večeri, nemojte se ljutiti - rekla je, no Marija ne vidi zašto je onda uopće došla u „Večeru za 5 na selu.“ Taškrle su se svidjele svima, baš kao i Dubravki njezina voćna salata, a uslijedilo je još jedno iznenađenje - Enin šogor donio je svima vino na dar. 

Prvu je ocjenu dao Zoran i on se odlučio za devetku jer umak u glavnom jelu nije bio po njegovu ukusu, Marija je dala ocjenu sedam je desert bio preobilan, a i malo joj je smetalo što su joj baka i šogor pomagali, Dubravki je sve bilo savršeno pa je Ena dobila ocjenu deset, a Spomenko je dao osam jer je više očekivao od predjela, a i glavno jelo nije mu bilo dovoljno pikantno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga