Obavijesti

Show

Komentari 27

Sonja Kovač otkrila: ‘Posao youtubera postane dio života’

Sonja Kovač otkrila: ‘Posao youtubera postane dio života’
1

ZANIMANJE BUDUĆNOSTI Zagrebačka blogerica Sonja putuje svijetom i svojim YouTube fanovima dijeli dojmove, a mlade poziva da se prijave na JoomBoosov natječaj ‘Videostar’ do 22. listopada

VIDEO

Glumicu i blogericu Sonju Kovač (33) na društvenim mrežama prati više od 200.000 ljudi, a ona je ljubav prema modi uspješno pretvorila u posao.

- Sve je krenulo spontano. Pokrenula sam blog kako bih se kreativno izrazila u modnom smislu. Htjela sam pisati o modi i stilu onako kako ja to vidim i nosim - kaže Sonja. Dodaje kako je tad paralelno počela biti aktivna i na Instagramu, a YouTube je pokrenula samo nekoliko mjeseci kasnije.

- Preko videa se ipak može steći bolji dojam o svemu tako da sam na nagovor svoje publike pokrenula i taj dio - tvrdi Kovač. Kao glumici joj nikad nije bio problem biti pred kamerama tako da obožava svoj YouTube kanal preko kojeg je htjela da je publika još bolje upozna. Najviše radi vlogove s putovanja, haulse, beauty tutoriale i favorite.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moj radni dan ne prestaje nikad. Čudno zvuči, ali ovo nije klasični posao da se odradi nekoliko sati i ode doma. Ovaj posao postane dio života i spreman si nositi ga stalno sa sobom. Kako sve radim sama, ponekad to traje i do 13 sati dnevno - kaže blogerica. Obitelj i prijatelji pružaju joj podršku za takav način života jer slobodnog vremena gotovo da nema.

‘U Videostaru budite svoji’

- Nikad se ne namjeravam prestati baviti glumom i uvijek sam otvorena za nove projekte u Hrvatskoj i vani - otkriva Sonja. Natjecanje JoomBoosova ‘VideoStara’ podržava jer smatra da je današnja mladež tehnološki jako napredna.

- Savjetujem im da budu svoji jer jedino tako će prava kvaliteta isplivati na površinu i netko će to prepoznati - kaže. Snimi video u trajanju do tri minute na YouTubeu, ispuni kontakt obrazac do 22. listopada i lansiraj se među YouTube zvijezde.

Sonja savjetuje buduće videozvijezde

'Budite uvijek svoji jer će netko sigurno prepoznati kvalitetu, a školu ne zapuštajte'

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte video na YouTube i stavi ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na 
videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood. 

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja. 

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...