Show

Komentari 51

Sonja Kovač pokazala svoj novi raskošni stan: 'Tri su spavaće sobe, a terasa oduzima dah...'

Sonja Kovač pokazala svoj novi raskošni stan: 'Tri su spavaće sobe, a terasa oduzima dah...'

Iako su 'grubi' radovi završili, sad ih čeka uređivanje, kupovanje namještaja, montiranje i slično. Tome se Sonja neizmjerno raduje. Istaknula je da će pokazati stan i kad ga skroz srede te usele

Influencerica i glumica Sonja Kovač (36) ovoga je tjedna proslavila devetu godišnjicu veze s profesionalnim pokerašem Goranom Mandićem, a sada je razveselila sve one koji je prate jer se nakon godinu dana izbivanja ponovno vratila na svoj YouTube kanal.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Par je dugo tražio stan, a sad su dali uvid u to kako izgleda unutrašnjost njihova doma u Zagrebu. Uređivanje još uvijek traje, ali Sonja nije mogla izdržati a da ne pokaže prostor i namještaj te kućanske aparate koji su neprestano pristizali. 

Presretna je što je pronašla svoj novi dom. Tek sada slijedi, kako je i sama rekla, najzabavniji dio - onaj oko uređenja, jedva čeka vidjeti finalni produkt.

Pokazala je i veliki balkon, a pratiteljima je odmah rekla i kako stavila je zaštitu mrežicu protiv kukaca da joj ne bi ulazili u stan.

Ima tri spavaće sobe, dva wc-a... Partner Goran raznosio je stvari po stanu, a Sonja je pojašnjavala gdje će što staviti. 

- Tu dolazi televizija, komoda, ovdje ćemo staviti kamin - opisivala je dnevni boravak. U komentarima su se javili oduševljeni pratitelji. Drago im je što je napokon objavila vlog, ali i podijelila s njima detalje oko novog poglavlja u životu. 

- Oduševljena sam stanom. Jedva čekam da vidim kako je ispala kuhinja - pisali su joj u komentarima. Istaknuli su i da njezin budući dom zrači nekom pozitivnom energijom, s čime se i Kovač složila. 

Najčitaniji članci