Show

Komentari 40

Šopingirao je bez isprobavanja pa na kraju zaradio jedinicu...

Šopingirao je bez isprobavanja pa na kraju zaradio jedinicu...

Osim neobičnom modnom kombinacijom, Samir je iznenadio i izborom pratnje. U shopping je odlučio povesti šeficu Anu. Taktika je dogovorena već na početku, kupovao je bez isprobavanja

Sredina je tjedna, pistom premijerno šeću muškarci, a na putu prema osvajanju titule shopping kralja moraju zadovoljiti nimalo jednostavnu Severovu temu - 'buntovnik bez razloga'. Prvi ovotjedni kandidati nisu uspjeli oduševiti suparnike i njihove bolje polovice. Trenutačno vodi Kristijan koji je prikupio 21 bod, samo dva više od Matije koji je u ponedjeljak probio led. 

U shopping je danas krenuo osebujni frizer Samir, koji je ostale kandidate dočekao u ogrtaču i natikačama, dodavši da će u tom ležernom izdanju krenuti i u pohod na krpice. Sever je njegovu originalnost pohvalio, a ostali dečki nisu bili nimalo impresionirani.

- Imao sam osjećaj da smo došli na bazene - komentirao je Ivo, a s njim se složio i Alen.

- To je definitivno odraz njegova pretjerivanja - rekao je. 

Osim neobičnom modnom kombinacijom, Samir je iznenadio i izborom pratnje. U shopping je odlučio povesti šeficu Anu. Taktika je dogovorena već na početku – kupovina bez isprobavanja. No Sever je imao nekoliko velikih zamjerki, između ostalog i kratke hlače koje je izričito zabranio, a Samir nije ispuštao iz ruku.

- Svatko treba isprobavati odjeću i da ju je probao, shvatio bi da ta kombinacija uopće nema veze sa zadanom temom - komentirao je RTL-ov stilist. Samir je na kraju odabrao baš sve ono što je Severu nije svidjelo – kratke poderane traper hlače, bijelu majicu kratkih rukava, kariranu košulju kojoj je odrezao rukave te traper prsluk.

Sve je upotpunio crnim tenisicama, sunčanim naočalama s narančastim detaljima i velikom sportskom torbom, oko gležnjeva je zavezao odrezane dijelove košulje jer, kako je istaknuo, nije pronašao čarape koje bi se uklapale u kombinaciju.
- Ovaj stajling mi je dao toliko energije da ću sad razvaliti pistu - bio je samouvjeren Samir, no njegovo je dobro raspoloženje ubrzo splasnulo.

- Meni ovo naprosto izgleda kao eklektičan i vrlo pogrešno složen stajling, bez obzira na hrabrost. Jako sam razočaran - komentirao je Robert Sever, a svoje dojmove sa Samirom su tek trebali podijeliti ostali kandidati i njihove pratnje.

- Nije pogodio temu, pretjerao je - komentirali su Alen i Elma, dodijelivši Samiru najnižu ocjenu jer im se baš ništa na njemu nije svidjelo.

- Moj prvi dojam kad je izašao na pistu bio je 'wow', ali onda sam ga bolje odmjerio - komentirao je jučerašnji natjecatelj Kristijan koji mu je, zajedno s partnericom Anitom, dodijelio ocjenu 4. Barbara i Matija dodijelili su mu peticu, komentirajući da je ipak svega bilo malo previše.

Istu ocjenu dali su mu Maja i Ivo, a nisu im se svidjele njegove hlače, kao ni košulja oko gležnjeva te sidro na tenisicama. Samirovo samopouzdanje i originalan način kombinacije pojedinih odjevnih predmeta nisu se nimalo svidjeli ostatku ekipe, a ukupno je zaradio tek 15 bodova i trenutno se nalazi na dnu bodovne ljestvice.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Najčitaniji članci