Obavijesti

Show

Komentari 53

Soraja: Ja sam najljepša u ovoj kući, druge nisu u mom fazonu

Soraja: Ja sam najljepša u ovoj kući, druge nisu u mom fazonu
6

Manekenka je rekla kako s ostalim stanarkama nema baš puno toga zajedničkog. S Duškom je u dvorištu gledala zvijezde i pričala kako dosta često spava sama

VIDEO

Prvo večer u obnovljenoj 'Big Brother' kući na Košutnjaku Dragana Strahinjić (27) i Horvat Čagalj (33) u otpadu su pokušavali upaliti peć kako bi se ugrijali dok su drugi stanari uživali u sređenom dijelu kuće. 

- Ovo je nešto nevjerojatno, kao da sam u drugom svijetu. Uvjeti su nepodnošljivi - žalila se Dragana kojoj se ne otpadu baš nije previše svidjelo, a Horvat je 'jaukao' kako nikada neće ući u glavnu kuću.

U glavnoj kući Ema Šuker (20) stanarima  je pričala o svojoj obitelji, a ekipa u otpadu pokušavala je dokučiti kada će doći u glavnu kuću i pridružiti se ostalima. Treći stanar u otpadu, Nirmal Kukić (25) proučavao je pravila i nastojao Dragani i Horvatu objasniti pravila igre. 

Nije vjerovala uvjetima u otpadu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo meni djeluje nestvarno - rekla je Dragana o smještaju u otpadu, a Nirmal joj je pričao o iznenađenjima koja ih sigurno očekuju tijekom showa. 

U međuvremenu, stanari u sređenom dijelu kuće uživali su u bogatoj trpezi koju su dobili za dobrodošlicu. Usput su pričali kako će hranu koja im ostane sačuvati i spremiti u frižider kako ne bi bili gladni dok im ponestane sredstava na računu za nabavku hrane. Ema je usput pričala o svojim postignućima i okarakterizirala sebe i ljude poput sebe kao osobe s posebnim potrebama. 

- Ja sam alergičan na izraz 'osobe s posebnim potrebama' - rekao je Milan Grahovac (31) koji je kao i Ema niskog rasta.

Svi će spavati pod jednim pokrivačem 

Nakon večere, stanari su ušli u spavaonicu i iznenadili se kad su vidjeli da su im kreveti jedan pokraj drugog, da među njima nema razmaka. Ema se odmah prilagodila i našla si krevet koji joj odgovara, dok su Soraja Vučeljić (24), Mila Tokić (21) i Marjana Čvrljak (27) šokirane rasporedom u spavaonici stajale sa strane i čudile se. 

Horvat, Dragana i Nirmal za to su vrijeme slagali vreće za spavanje na madrace u otpadu i nadali se da se neće smrznuti tijekom noći. Razgovarali su i o tome gdje će se presvlačiti. Dragani je najveći problem bio gdje će skinuti grudnjak jer, kaže, ne želi pokazivati grudi gledateljima. 

- Obuci gaćice i okreni leđa kameri kako ti se ne bi vidjele grudi - savjetovao je Nirmal Dragani koja je uz problem s grudnjakom imala i problem kako će se tuširati.  

Nikola Nemešević (22) u ispovjedaonici je rekao kako mu je čudno što se u kupaonici sve vidi, a nisu odvojeni tuševi kako je inače naviknuo. Dodao je kako mu je čudno to što su kreveti u spavaonici spojeni. Isto su primijetili i ostali stanari kad su prvi put vidjeli navedene prostorije u kući. 

- Kao da smo u kamenom dobu. Umrijet ću od ove prašine - žalila se Dragana dok se pripremala za tuširanje. 

Soraja i Duško se zbližili

Nakon što nije htjela ući u kuću s njim, Soraja je razgovarala s Duškom Bogdanićem. Nije se mogla načuditi uređenju spavaće sobe.

- Isuse, nismo valjda svi pod istim pokrivačem - začuđeno je rekla Soraja. 

- Ja sam naviko da spavam sam, a ti - pitao je Duško Soraju koja je rekla da i ona skoro uvijek spava sama.

 Duško joj je zatim rekao da mirno spava, da se ne okreće puno, a ona nije mogla doći k sebi od pomisli da će spavati pod istim pokrivačem s toliko ljudi.

Brbljanjem zaradio kaznu od 500 eura

- Ljudi, što mislite, stanem li ja u ovaj naš frižider - pitala je Ema kojoj je bilo jako vruće. 

Milan je u ispovjedaonici rekao kako smatra da Ema puno priča, no ne bi to naveo kao razlog za nominaciju. Dok je objašnjavao kako se snašao u kući prekinuo je Velikog Brata koji mu se obraćao i zbog toga je kažnjen. Od ukupnog iznosa predviđenog za nagradu Veliki Brat natjecateljima je oduzeo 500 eura. 

'Ja sam najljepši dio ove kuće'

Nakon Milana u ispovjedaonicu je ušla Soraja.

- Mislim da sam ja najljepša u kući. Ni jedna mi se sustanarka ne čini sličnom, mislim da smo potpuno različite. Bojana je, recimo, čista suprotnost od mene, nismo u istom fazonu - rekla je Soraja koja je nakon izlaska iz ispovjedaonice s Duškom gledala zvijezde u dvorištu. Rekla mu je da planira spavati u dvorištu.

- Nema šanse, smrznut ćeš se ovdje - rekao joj je Duško kojeg je nakon toga Veliki Brat pozvao u ispovjedaonicu gdje je rekao da mu je jako vruće, da ne može spavati. Nakon toga rekao je da mu je Mila najljepša stanarka. 

Svih 13 stanara na kraju večeri legli su spavati. Dok je George Rkman (39) čvrsto spavao i glasno hrkao, ostali stanari nisu mogli zaspati zbog njega.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba