Obavijesti

Show

Komentari 42

Nova stanarka BB kuće: Porok su mi jedino oženjeni muškarci

Nova stanarka BB kuće: Porok su mi jedino oženjeni muškarci
17

Prsatu Soraju u kući ju je zamijenila Beograđanka Tamara Đoković koja želi postati popularna i uživa dok se dečki okreću za njom. Želi se što prije udati. Hostesa je

VIDEO

Voditeljica Marijana Mićić proslavila je rođendan upravo u nedjelju kad je emitirana prva emisija Big Brothera uživo. Dok su se sređivali za emisiju uživo, Milu je zasmetalo što je na podu kupaonice našla vlažne maramice pokraj koša za smeće. Veliki Brat tada im je dao dvije minute da spakiraju sve svoje stvari u torbe.

- Doviđenja Dražek, a mokre su mi gaće - šalio se Dražen gledajući u kameru, a Nikola je u međuvremenu negodovao što se, po tko zna koji put otkad su u kući, pakiraju.

Nominacije

Nakon pakiranja počele su nominacije. Slavica je imala imunitet pa je stanari nisu mogli nominirati.Prvi je u ispovjedaonicu ušao George koji je niminirao Nikolu Maurovića jer osjeća da mu radi iza leđa te Emu koja mu je strašno dosadna. Bojana je nominirala Emu jer joj kod nje smeta to što ima 'poklopac za svaki lonac' te Soraju jer s njom ima najmanje dodirnih točaka i smatra je arogantnom i prepotentnom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Marijana je nominirala Lestera jer je lijen te Emu jer ju je iznervirala. Nakon Marijane u ispovjedaonicu je ušao Nemeš. Nominirao je Emu jer mu je naporna i živcira ga njegova neurednost i uplitanje u razgovore koji je se ne tiču. Nominirao je i Georgea kojeg smatra banalnim iako je zabavan. 

Zbunila se u ispovjedaonici

Soraja je nominirala Bojanu jer s njom nije uspostavila nikakav odnos. Nije joj bilo jasno mora li nominirati jednog stanara i jednu stanarku ili nominira neovisno o spolu. Nakon nekog vremena nominirala je Georgea za kojeg kaže da ima čudan smisao za humor i često prijeđe granicu dobrog ponašanja. 

Mila je nominirala Emu jer smatra da se najmanje uklopila s ostalim stanarima te Dražena jer s njim nema nikakav kontakt skoro. Nikola je nominirao Georgea jer se s njim najmanje druži i imaju različit smisao za humor te Soraju jer ne razumije njeno ponašanje i postupke pa mu se zamjerila. 

Ema 'nominovala Zoraju'

Dražen je nominirao Georgea jer mu njegove šale nisu bile baš smiješne te Milana jer jako hrče dok spava. Ema je 'nominovala Zoraju' jer joj se ne sviđa njeno ponašanje i misli da nije radišna kad treba izvršavati zadatke, a Milu je nominirala jer ne daje svima jednaku količinu pažnje. 

Slavica, čiji glas vrijedi duplo bodova u odnosu na preostale stanare, nominirala je Emu i rekla da postaje smiješna svojim ponašanjem te da ima komplekse zbog kojih se ponaša neprimjereno. Nominirala je i Georgea za kojeg je rekla da si daje previše slobode kad je riječ o njoj.

Soraja najtraženija na otpadu

- Imam isti problem kao i prije, prespavao sam i odlučio. I dalje hoću napustiti kuću. Ne vraća mi se u glavnu kuću, bio sam tamo. Ne sjedi mi se ovdje na otpadu, nemam obuću ni odjeću, nemam šanse da preživim. Svi su školovani i pametni, ja se ne mogu uklopiti u njihove razgovore - rekao je Duško koji i dalje htio napustiti BB kuću jer ne može živjeti ograđen visokim zidovima, a Veliki Brat ga je nagovarao da ostane. 

Za izbacivanje su nominirani George, Soraja i Ema koja se smijala kad je Veliki Brat proglasio nominirane. Tajna koju je Veliki Brat otkrio stanovnicima otpada bila je da će se izbačeni stanar doseliti k njima. Tko će im biti novi 'cimer' odlučivali su upravo 'otpadnici'. Izabrali su Soraju da udovolje Dušku.

- Ajme, majko mila, žao mi je da dođe tu u ove uvjete da se pati, ajme meni. Najljepša je - uzbuđen je bio Duško kojem se odjednom više nije išlo kući.

Porok su mi oženjeni muškarci 

Beograđanka Tamara Đorđević (23) studira na Višoj poslovnoj školi, želi postati popularna i uživa kad se dečki okreću za njom. Ne čita knjige nego 'googla'. Radi kao hostesa i mjesečno ima 20 do 30 'gaža'. Sama za sebe kaže da je atraktivna, i želi otvoriti svoju firmu i čim prije se udati.

- Cilj mi je u životu da provociram muškarce. Ne volim dobiti cvijeće, a jedini mi je porok to što volim oženjene muškarce i ne bi mi bio problem rasturiti neki brak - rekla je Tamara sama za sebe.

Kad je ušla u BB kuću stanari su je s oduševljenjem pozdravili. Momci su uživali u pogledu, a djevojke su pomno proučavale svaki njen pokret.

Nirmal Soraji rekao da će biti sluškinja ostalim 'otpadnicima'

Soraja je rekla da joj je u neku ruku drago što je ispala jer su u kući počele svađe i počeli su se stvarati klanovi, a nju to ne zanima. Rekla je da je došla u show kako bi se družila, a svađe joj nisu zanimljive. Veselila se što će još jednom vidjeti Duška, rekla je da joj je nedostajao. Nije znala da je u smeće bacila 

- Ćao! Šta je ovo - rekla je Soraja kad se kroz cijev spustila u otpad gdje ju je dočekao Nirmal koji joj je rekao da će biti sluškinja ostalim stanarima u što je ona i povjerovala. 

Nindža među stanarima otpada

Uloga nindže bila je da proučava stanare i shvati kako će ima 'pomrsiti konce'. Nindža je pokazao svoje lice u ispovjedaonici u otpadu. Stanari ne znaju kako izgleda. Nindža je Radiša Miljković poznatiji pod nadimkom Radašin, piše srpski Alo. Radašin je u trećoj sezoni bio stanar BB kuće. Stanari su ga ogovarali zbog loših higijenskih navika, a on je mislio samo o tome kako će šarmirati što više stanarki.

Nemeš se s Marijanom samo šali?

U presjeku tjedna pokazali su najzanimljivije dijelove proteklih emisija

- Kako si mi seksi u toj pidžami, Slavice - tepao je George Slavici nakon zabave na kojoj su zajedno plesali. 

Nemeš je sjedio ispred pušione i čekao da Marijana izađe. Bojana je primjetila njegov nagli interes za sustanarku i to joj nije baš najbolje sjelo.

- Cijela ova teorija bila je samo zbog tebe, da ti čovjek objasni da si još mlada - rekla je Bojana Mirjani kojoj je Nemeš iznio teoriju da se čovjeku svakih sedam godina mijenja kompletan sastav stanica u organizmu. 

Nemeš je nakon zabave u petak bio na razgovoru s Velikim Bratom i rekao da između njega i Marijane nema ništa te da nisu pričali u šiframa, već da su šaptali kako Marijana ne bi imala problema. Pod govorom u šiframa Veliki Brat misli na šaptanja dok je Nemeš Marijanu zvao da dođe leći u krevet pokraj njega.

- Mislim, ja se nadam da ona razumije da se ja šalim s njom - rekao je Nemeš u ispovjedaonici te dodao da simpatizira i Marijanu i Bojanu, svaku iz drugih razloga. Nakon zabave u petak Marijana i Nemeš su razgovarali. Ona je zaključila da se Nemeš sad puno normalnije ponaša prema njoj. On je tvrdio da se nije promijenio, no Marijana mu nije vjerovala.

Ema 'cinkala'

Ema je u međuvremenu Velikom Bratu u ispovjedaonici rekla da su pojedinci pretjerali s alkoholom pa su se dogodile stvari koje se nisu smjele dogoditi. Izdvojila je Nemeša koji je pijan napravio nešto što nije smio.

Dok su odrađivali zadatak taksista u kući Velikog Brata, Slavica i George dobro su se nasmijali. On je pustio vjetar dok su sjedili u autiću koji im je bio parkiran u dvorištu kuće. Dogodilo mu se to nekoliko puta pa mu je Slavica rekla  da do kraja tjedna više ne smije jesti grah. 

- Ako budem bolesna, odmah idem doma. Rekla sam da mogu trpjeti hladnoću i svašta, ali zdravlje je na prvom mjestu - rekla je Dragana dok su stanari u otpadu komentirali nepodnošljive životne uvijete u kojima se snalaze.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica