Obavijesti

Show

Komentari 70

Spaceyjev otac bio je nacist koji je godinama silovao sina

Spaceyjev otac bio je nacist koji je godinama silovao sina
1

Stariji brat Kevina Spaceyja ispričao je svoju tragičnu životnu priču o odrastanju u domu s ocem zlostavljačem, koji ga je godinama silovao, a majka je znala sve što se događa

VIDEO

Thomas Geoffrey Fowler je bio toliko užasan prema svojoj obitelji da su ga oni zvali - Stvorenje. Nakon što su Kevina Spaceyja (58) za seksualno zlostavljanje optužili glumac Anthony Rapp, koji tvrdi da ga je Kevin napastovao dok je imao tek 14 godina, i rođak bivše američke televizijske voditeljice Heather Unruh, u javnost je izašla i priča o strahotama koje je glumac proživljavao dok je odrastao.

Stariji brat holivudske zvijezde, Randall Fowler (62), ispričao je medijima potresnu priču o nemilosrdnom zlostavljanju koje je obitelj proživljavala dok su braća odrastala.

Prije nego je ispričao potresnu obiteljsku priču, Randall je rekao kako su optužbe protiv njegovog brata jako uznemirujuće. Braća inače, nisu u kontaktu, a Randall radi kao imitator Roda Stewarta i vozač limuzine.

Najstarije dijete u obitelji bila je Julie i ona je zajedno sa svojom braćom trpjela svakodnevno zlostavljanje oca, kojeg Randall opisuje kao perverznog sadista i ultra desničara. Stariji Kevinov brat čak kaže da on u životu nije imao djece jer se bojao da će ona naslijediti očev 'gen seksualnog predatora'. Za svog brata pak kaže kako je prazna ljuštura koja nikada u životu nikada nije imala nikakav dublji odnos s nikim osim sa svojom majkom Kathleen.

- Ni jedan od nas nije imao šanse odrasti kao normalan čovjek uz tako poremećene roditelje. Ja sam u životu bio u tri braka i oko 40 afera - rekao je Randall.

Dok su bili dječaci, njihov otac je pristupio Američkoj nacističkoj stranci te si je šišao brkove kako bi što više nalikovao Adolfu Hitleru, a Randalla je redovito bičevao i silovao.

Kevin, koji je bio najmlađe dijete, često je pokušavao smirivati oca, a Randall je trpio glavninu zlostavljanja. Njihova starija sestra, koju je Thomas također redovito tukao, pobjegla je od kuće kada je napunila 18 godina.

- U našem domu bilo je toliko mračno da je to teško povjerovati. Kevin je to sve pokušao izbjeći tako da se zatvorio u emocionalni balon. Postao je vrlo prepreden i pametan. Bio je toliko odlučan da izbjegne batine da se pretvorio u robota koji se besprijekorno izražavao, sve dok u njemu nije više ništa preostalo. Više nije imao nikakvih osjećaja - ispričao je Fowler o svom mlađem bratu.

Obitelj se često selila dok su djeca bila mala sve dok nisu došli u Los Angeles, ali Randall kaže da su bili zarobljeni gdje god da su se preselili. Djeca nisu smjela pozivati prijatelje kući jer se otac bojao da će netko u njegovoj sobi vidjeti zid na kojem su bile slike golih muškaraca i žena te pornografija.

Majka Kathleen navodno je sve znala, a reagirala je samo jednom, 1963. kada je posumnjala da Thomas zlostavlja jednu njihovu rođakinju koja je bila tinejdžerka. Otac je Randalla počeo zlostavljati kada mu je bilo 12 godina. Rekao mu je da će ga naučiti o pticama i pčelama te mu je počeo otkopčavati hlače i zlostavljati ga.

- Zvao sam mamu u pomoć i ona je došla i počela lupati po vratima. Tata ih je zaključao i rekao mi da budem tiho. Tada je lupanje prestalo i mama je otišla. Nikada se nisam osjećao tako napušteno. Otac me tada počeo zlostavljati - ispričao je Randall i otkrio kako je tijekom sljedeće četiri godine napastovanje bilo sve učestalije i grublje.

S očevim maltretiranjem Randall se nosio tako što se pobunio, sestra je pobjegla, a Kevin se zatvorio u sebe i često je pokušavao sve oraspoložiti svojim imitacijama, a u glumi je našao svoj bijeg iz cijele te situacije.

- Stalno sam prijetio svom ocu da ću, ako ikada takne mog mlađeg brata, sve ispričati mami i tako uništiti cijelu obitelj - kaže Randall koji tvrdi da se žrtvovao za svog brata. Rekao je i da se jednom htio ubiti, ali da nije mogao jer se brinuo što će onda otac raditi s Kevinom.

Randall je majku napokon suočio sa svime 1990. godine te kaže kako je na njegove riječi reagirala tako što je samo sjedila u 'kamenoj tišini'. Thomas Geoffrey umro je u dobi od 68 godina, a Kathleen 2003. godine.

Kremirana je, a Kevin ju je pokopao pod imenom Ruby Stevens kako mediji ne bi saznali o kome se radi.

Na grobu Kevinove majke stoji upisana njezina najdraža uzrečica - 'Sve će biti dobro'.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu