Obavijesti

Show

Komentari 18

Spavala s ocem i sinom pa je jednom rodila dijete: U Cannesu se pojavila i fatalna Carla Bruni

Spavala s ocem i sinom  pa je jednom rodila dijete: U Cannesu se pojavila i fatalna Carla Bruni
9

Carla Bruni pojavila se u Cannesu, a javnost još nije zaboravila aferu zbog koje je bila na stupu srama

VIDEO

Bivši supermodel i bivša prva dama Francuske, Carla Bruni (55), također nije odoljela 76. Filmskom festivalu u Cannesu.

Carla je prvi put stigla na crveni tepih u sivoj haljini kojom je otkrila vitke noge i utrenirane ruke, a za pojavljivanje je izabrala premijeru filma 'The Zone Of Interest'. Dan kasnije oduševila je u elegantnoj, plavoj haljini na jedno rame kojom je također naglasila vitku figuru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Carla Bruni 00:53
The 76th Cannes Film Festival - Screening of the film "The Zone of Interest" in competition - Red Carpet Arrivals

Mnogi su se složili kako bi i danas mogla hodati svjetskim pistama, a pokazala je i veliki talent za glazbu te izdala nekoliko albuma.

Reuters/Pixsell

Nažalost, i jedna od nekad najljepših žena svijeta nije odoljela čarima estetskih korekcija, a neko vrijeme je punila medijske stupce isključivo zbog toga. Neki su tada komentirali kako je nepotrebno uništila prirodnu ljepotu, no njena posljednja pojava u Cannesu ostavila je bez daha oba spola, jer je i više nego očito da je prestala s upotrebom filera.

The 76th Cannes Film Festival - Screening of the film "Firebrand" in competition - Red Carpet Arrivals

Bivša manekenka je u braku s bivšim francuskim predsjednikom Nicolasom Sarkozyjem (68) od 2008. godine, a iz propale veze s radijskim voditeljem Raphaelom Enthovenom (47) ima sina Aureliena (21) koji je krenuo njenim stopama. Zanimljivo jest da je ranije ljubila Raphaelovog oca, novinara Jeana-Paula Enthovena (74) koji se sina javno odrekao nakon što je on objavio autobiografski roman.

69634769

Raphael je u knjizi Carlu opisao kao 'idealnu ženu', dok je za oca Jeana-Paula napisao da je 'previše zauzet žaljenjem za životom koji je imao' da bi se brinuo za svog sina. To je njegovog oca istovremeno naljutilo, ali i rastužilo. - Moje srce je slomljeno. To je užasna knjiga za one, poput mene i drugih, koji su voljeli Raphaela i koji su se utapali u oceanu nezahvalnosti - rekao je tada istaknuti novinar.

PARIS: People At BNP Paribas Masters Final Match
Atraktivna Carla Bruni (53) tek sada odlučila da više nije klinka
Atraktivna Carla Bruni (53) tek sada odlučila da više nije klinka

Carlin život obilježile su i brojne druge afere, a takav je život imala i njena majka. Carlu je tako dobila u izvanbračnoj aferi, što je ona saznala kada je imala 29 godina. Mamin suprug Alberto to joj je rekao na samrti 1996. godine. 

Reuters/Pixsell

Bruni je otkrila da joj je ispričao kako je ona dijete ljubavi iz afere njene majke s brazilskim magnatom Maurizijem Remmertom (75). Maurizio je tada imao 19 godina, a Marisa 36. Njihova romansa je trajala šest godina, a Carla i Remmert su izgradili dobar odnos nakon što se saznala istina.

Sarkozyja je upoznala 2007. godine preko prijatelja i nedugo nakon njegovog razvoda od druge supruge Cecilije Attias. Oboje tvrde kako je to bila ljubav na prvi pogled, no mnogi nisu vjerovali u uspjeh tog braka. Par ima i kćer Giuliju (11), a od samog početka drže do privatnosti, te ne otkrivaju detalje veze.

Meghan, Bella, Jolie, jeste li to vi? I one imaju svoje dvojnice
Meghan, Bella, Jolie, jeste li to vi? I one imaju svoje dvojnice

Carla je samo priznala kako je za vrijeme lockdowna shvatila da ima problema s alkoholom, no izvukla se.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu