Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
20 komentara

Špeharova žena: Nekad moram intervenirati, nije se još smirio

Goran Špehar, koji je dobio nadimak seoski Casanova, oženio se Anamarijom i ima troje djece. Upoznali su se spontano dok je on još bio s Nikolinom iz showa

Foto: RTL
20 komentara

Voditeljica Marijana Batinić u specijalnoj epizodi showa 'Ljubav je na selu' najprije je posjetila seoskog Casanovu, odnosno Gorana Špehara, farmera iz šeste sezone. Sada je oženjen i ima troje djece.

- Želja mi se ispunila. Sretan sam i zadovoljan. Prvenstveno zbog toga što imam kćer pa onda dva sina. Kao u beli, as na cenera - šalio se Goran.

Foto: RTL

Par se upoznao spontano, kako kaže supruga Anamarija, dok je Goran još bio s Nikolinom. Ipak, unatoč tomu što se oženio, nije se Goran do kraja smirio. 

- Znam procijeniti kada treba intervenirati, a kada ne - rekla je Anamarija. Kaže farmer da su mu mnoge djevojke slale golišave fotografije putem poruka, ali su prestale kada se oženio. 

Zajedno su se prisjetili trenutaka kada je Goran bio u showu, a Anamarija je rekla da bi se i tada udala za njega.

Foto: RTL

Potom se Marijana uputila kod Mirjane Gajski koja se borila za srce Jovice Ćiritovića. nakon showa je čuvala jednu javnu osobu, ali ne želi otkrivati koga.

- Odmah su me zvali da im dođem doma i budem kućna pomoćnica, ali nemam neke interese za to - rekla je Mirjana. Otkrila je i kakvo je stanje na ljubavnom planu.

Foto: RTL

- Ja sam nakon showa imala jako puno ponuda za veze i za brak - rekla je Mirjana. Često joj se muškarci javljaju preko Facebooka. 

Kada je gledala svoje zgode iz showa, stalno se smijala. Iako nije osvojila Jovicu, nije joj žao što se natjecala. 

- S Jovicom se ništa ne čujem - otkrila je te Nikolinu nazvala sponzorušom. 

Foto: RTL

U devetoj sezoni došao je farmer Denis Rumac, koji je došao kao zamjena. On je pronašao ljubav s Monikom Milinković koja se čak i doselila kod njega.

- Mama je s Monikom super. Funkcioniraju, čak mogu i reći da su se urotile protiv mene - rekao je Denis. 

Foto: RTL

SNIMALA SE KAKO LEŽI I PJEVA U OSKUDNOM KOSTIMU: 'Sanjao sam te noćas i sram te bilo', poručio joj fan

Naši partneri pišu
Message