Obavijesti

Show

Komentari 1

Spektakl: Najslavnija glazbena imena nastupit će na Porinu

Spektakl: Najslavnija glazbena imena nastupit će na Porinu
3

U velikoj dvorani ŠC Gripe priprema se raskošna pozornica, a uživo će nastupiti Josipa Lisac, Massimo, Neno Belan, Petar Grašo, 2Cellos i mnoge druge glazbene zvijezde

VIDEO

Svečana dodjela nagrade ove će se godine održati u velikoj dvorani Športskog centra Gripe, splitskoj oazi glazbe i sporta. Split je tako po drugi put postao grad domaćin ove prestižne glazbene manifestacije. I ove nas godine očekuje pravi glazbeni spektakl, a svoj nastup uživo potvrdila su i neka od najvećih imena hrvatske glazbene scene.

Nastupi glazbenika, uz samo proglašenje dobitnika prestižnih kipića, uvijek su bili najbolji dio večeri pa ne sumnjamo da će i ove godine biti tako. U velikoj dvorani ŠC Gripe priprema se raskošna pozornica, a uživo će nastupiti Josipa Lisac, Massimo, Neno Belan, Petar Grašo, 2Cellos, TBF, Maja Posavec, Dječaci, Queen of Sabe, Nina Kraljić, Auguste, Matija Dedić, Ivan Zak, Bruno Krajcar, Dunja Knebl i Kololira, Ante Cash, Saša Antić, Pavel, Vatra i Hladno pivo.

Nel Pavletić/Pixsell

Ovogodišnju svečanu dodjelu glazbene nagrade Porin vodit će šarmantni televizijski voditelji Duško Ćurlić i Iva Šulentić koji uskoro započinju s pripremama za finalnu svečanost.

I ove godine naša najveća glazbena manifestacija  bit će otvorena i za publiku, pa će tako svi posjetitelji zajedno s gledateljima pred malim ekranima moći sudjelovati u dodjeli najprestižnijeg hrvatskog kipića uz svoje omiljene zvijezde. 

Svi oni koje žele prisustvovati svečanoj dodjeli nagrade Porin svoju ulaznicu mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Adriaticketa te na službenim stranicam. 

Cijena ulaznice iznosi 70 kuna, a broj ulaznica je ograničen. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.